Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Reteta romaneasca pe 26 martie avem Fotbal pe Paine

Mai sunt cateva zile pana la partida de fotbal Olanda-Romania care se joaca cu casa inchisa, fiind cel mai important meci al nationalei Romaniei de fotbal, mai ales ca se joaca pentru primul loc in grupa. Dupa infrangerea din toamna de acasa de pe National Arena tricolorii trebuie sa joace la victorie. Cand joaca echipa nationala a Romaniei, nu mai conteaza culoarea echipei de club cu care tii de obicei, imnul echipei echipei de club, patronii ei, scandalurile din fotbalul romanesc, valizele cu bani si vanzarea jucatorilor. Peste tot vibreaza sloganul muschetarilor lui Alexandre Dumas “Toti pentru unul si unul pentru toti!” care razbate din piepturile inflacarate ale suporterilor Nationalei Romaniei de fotbal. 

www.cityinsurance.ro

Intotdeauna un meci de fotbal cu Olanda este un regal fotbalistic in care toata suflarea Romaniei tine cu echipa nationala si doreste victoria tricolorilor cu orice pret. La un meci de fotbal al Nationalei mii de suporteri se aduna toti cu acelasi scop, pentru a sustine echipa si tricolorii. In cele 90 de minute cat tine confruntarea se uita de probleme, de casa, de masa, de plata facturilor, de seful care te calca pe nervi, toti scandam si va incurajam tricolori pana la delir, tot stadionul vuieste de corul suporterilor si trepideaza ca la cutremur la fiecare faza importanta sau gol marcat de tricolori. La fel ca si pe stadion si cei de acasa sunt alaturi de voi. Hai Tricolori!!! Victorie Tricolori !!! 

Sper din tot sufletul ca tricolorii sa invinga si sa ne aduca bucuria in suflet sa putem plange de fericire. Un lucru este clar, cele mai intense momente intr-un meci cu miza sunt cele de la inceputul meciului sau cele din momentul inscrierii unui gol, de catre “ai nostri”! Hai tricolori ca se poate avem echipa tanara, avem sponsori dedicati, suntem 22 de milioane de suflete care va sustinem. Credem in voi, credem in miracolul care sa ne dea doza de nationalism primar, elementar, sentimentul ca “NOI” am castigat. 

Nu uitati tricolori ca tribunele de pe Amsterdam Arena, vor fi impanzite de tricouri galbene, palmele se vor uni si vom striga in cor: Victorie Romania !!!. 

Hai Romania !!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro