Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Nu rata un job simpatic

Leofex o firma care produce incaltaminte, propune o noua abordare in lansarea noilor produse pe piata si anume cere mai intai parerea unor persoane angajate sa poarte incaltamintea lor timp de o saptamana. Astfel firma oradeana lanseaza o campanie la nivel national si anume “Campania Shoe Tester”, cu alte cuvinte se cauta testeri pentru pantofii din noua colectie Leofex, din toata tara. 

Shoe Tester la Leofex

Cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013, Leofex angajeaza, cu contract de colaborare, 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua. Cv-urile pot fi trimise pe adresa cariere@leofex.ro sau va puteti inscrie si pe facebook: http://statictab.com/t4mzzmr. Astfel incat, persoanele selectate vor trebui sa poarte o pereche de incaltaminte la alegere, timp de o saptamana si apoi sa intocmeasca un raport de “purtabilitate” care sa descrie cel putin urmatorii trei parametri: aspect, comoditate, mix&match (cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte). Persoanele vor fi remunerate cu suma fixa de 150 lei pentru serviciile aduse. 

Pantofi albi sport barbati 641

Initiativa firmei oradene este cu atat mai buna cu cat multi consumatori ar fi interesati intotdeauna de parerea obiectiva a oamenilor care au incercat deja produsul. Sper exemplu eu as fi interesat cum se manifesta o pereche de pantofi in conditii meteo nefavorabile, cum ar fi in zilele ploioase, este bine stiut ca uneori te prinde cate o ploaie torentiala buna chiar si in zilele de primavara si vara, care te uda din cap pana-n picioare. As fi curios sa aflu cum se manifesta o incaltaminte Leofex in conditii de umiditate excesiva sau in cazul in care iau apa, mai ales materialele si culorile din material. La fel cum as fi curios sa aflu spre exemplu cat de bine este lipita sau cusuta talpa, daca intra sau nu apa in incaltaminte si cat de rezistenta este in asemenea conditii, iar daca patesti sa te uzi la pantofi, dupa uscare daca materialele isi schimba calitatile sau nu, daca adezivul folosit rezista sau nu. De asemena in cazul unei udari daca rezista interiorul pantofului cum ar fi pingeaua sau se dezlipeste ori se aduna, cred ca ar fi bine venite asemenea informatii, atat pentru consumatori cat si pentru producator. Chiar as dori ca cele enumerate mai sus sa apara in raportul de purtabilitate ale testerilor de pantofi. 

Toate persoanele interesate trebuie sa trimita un CV care trebuie sa cuprinda: varsta, sex, numarul la pantofi, greutate, dar si alti parametri pentru evaluare pantofi. Candidatii sunt rugati sa vina cu sugestii generale referitoare la pantofii Leofex

www.leofex.ro

Recomand incaltamintea Leofex pentru ca traditia, calitatea si inovatia sunt trasaturile de baza ale companiei oradene. Leofex ofera incaltaminte de calitate care sa satisfaca atat clientul care prefera produse clasice si elegante dar si clientul care isi doreste produse de calitate, dar in trend, de accea a lansat o provocare tuturor de a praticipa ca tester de pantofi pentru noua colectie primavara-vara 2013. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro