Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Mereu impreuna cu Nationala de Fotbal A Romaniei

Anul trecut a fost declarat momentul zero al renasterii echipei Nationale de Fortbal a Romaniei cu o noua generatie, un nou antrenor si un nou stadion “National Arena”, care sunt gata pentru performante. Cu un inceput promitator cu victorii in primele 3 jocuri de calificare la turneul final din Brazilia, ale Nationalei de Fotbal, toate sperantele suporterilor au renascut treptat. Toata lumea era fericita si manifestarea bucuriei suporterilor era evidenta peste tot in marile piete din marile orase. 

www.cityinsurance.ro

A urmat jocul Nationalei de acasa cand s-a intamplat dezastrul, Romania a pierdut primul meci din preliminariile pentru Mondialul de Fotbal din 2014, Olanda impunandu-se cu un categoric 4-1 pe "Arena Nationala". In urma acestui rezultat, Olanda a devenit favorita certa la castigarea grupei D, in timp ce echipa lui Victor Piturca se va lupta pentru a ajunge la baraj. O mare amaraciune au simtit toti suporterii romani, parca ne este un dat ca sa avem cate un esec intotdeauna in fata Olandei. Am trecut si peste aceasta dezamagire dar suporterii doresc din partea nationalei 2 victorii in confruntarile din deplasare din 22 si 26 martie, aveti totul si suporterii va sustin, vrem rezultate, vrem victorii. 

Desi selectionerul Victor Piturca a anuntat lista finala a "stranierilor" convocati pentru meciurile cu Ungaria (22 martie) si Olanda (26 martie) din preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor, ambele in deplasare si pregatirile sunt in toi sper ca tricolorii sa faca un joc bun si sa invinga in ambele meciuri la scor. 

Suporterii Nationalei de Fotbal a Romaniei si sponsorii oficiali ai tricolorilor, vor rezultate, vor victorii, nu mai dorim mesaje si comunicate de genul “Jucatorii, alaturi de stafful tehnic si de cel administrativ al FRF, tin sa-si exprime gratitudinea fata de formidabilii suporteri care i-au incurajat pe stadionul din Amsterdam in jocul disputat impotriva Nationalei Olandei. Ne pare teribil de rau ca nu am putut mai mult". Asa mesaj nu mai putem accepta trebuie sa va dati toata energia pe gazon, sa alergati dupa minge, sa driblati si sa marcati cum n-ati mai facut-o niciodata pana acum pentru Nationala, pentru noi suporterii, pentru Romania!!! 

Hai Romania!!! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro