Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ea este! Ea imi este cea mai draga!

Oare cine sa fie? Oare ce sa fie? Ei bine nu pot sa tin secretul doar pentru mine, pentru ca nu mai pot, sa nu divulg secretul. Sunt sigur ca nu sunt singurul indragostit de ea, ei bine cred ca intuiti raspunsul, chiar este o tableta, dar nu orice tableta, este una foarte frumoasa si desteapta nevoie mare si se numeste Toshiba AT300-101, am gasit-o la cel mai bun pret in magazinul online One-It. Din punct de vedere tehnic este o bijuterie electronica, cand o vezi nu poti sa-ti stapanesti admiratia si sa nu o mangai usor. 

Tableta Toshiba AT300

Cand spui Toshiba, automat te gandesti la Japonia si cultura japoneza, este bine stiut filozofia samurailor care aveau un cod al onoarei pe care nu-l incalcau sub nici o forma, mai degraba acceptau sacrificiul suprem. Un cod al onoarei si credibilitatii il folosesc si cei de la Toshiba care nu vor sa-si dezamageasca utilizatorii, oferindu-le cea mai noua tehnologie, la cel mai inalt nivel al calitatii. Cand vezi un produs Toshiba ai impresia ca asemeni cum secole de-a randul armurierii japonezi faureau o sabie de samurai autentica prin procedee tinute secrete si transmise doar din tata in fiu, la fel fauresc si noile modele de gadgeturi atingand perfectiunea. 

Tableta de care m-am indragostit de la prima vedere, utilizeaza sistemul Android™ 4.0, Ice Cream Sandwich care-ti ofera o interfata mult simplificata, multitasking integrat si un ecran care poate fi personalizat, la fel si widgeturile sunt customizabile, iar in plus iti ofera accesul la peste 500.000 de aplicatii. In oferta intra si programele dedicate Toshiba cum ar fi: Toshiba Media Player, File Manager si Toshiba Places pentru confort si mai multe optiuni de continut. 

Tableta Toshiba AT300

Portabilitatea Toshiba este premiata si recunoscuta oriunde, iar cu o grosime de 8,95 mm si o greutate de 590 g, tableta Toshiba AT300, nu face deloc rabat de la asta. Combinatia de stil elegant, durabilitate si conectivitate totala ofera tot ceea ce ai nevoie pentru conectare, partajare, navigare si pentru a te putea bucura de functii si aplicatii extinse in mult mai multe locatii. 

NVIDIA® Tegra™ 3

Echipata cu un procesor quad-core NVIDIA® Tegra™ 3 cu placa grafica cu consum foarte redus de energie (ULP) GeForce® integrata si memorie RAM de 1 GO, atinge niveluri de performanta nemaintalnite pana acum, fiind singurul procesor quad-core 4-PLUS-1™ pentru dispozitive mobile din lume care este echipat cu al cincilea nucleu care economiseste consumul bateriei. Plusul il poti observa la aplicatiile care ruleaza mai rapid, imaginea HD ruleaza mai fluid si poti beneficia de o durata de functionare a bateriei de pana la 10 ore. Conectivitatea este de exceptie si include un slot pentru carduri SD si un port micro-USB pentru comutarea fisierelor si conectarea accesoriilor, Bluetooth® pentru casti si tastatura wireless si un port micro-HDMI pentru conectarea unui televizor Full HD. 

Ce simti cand atingi un ecran AutoBrite™ de inalta rezolutie de 10,1" (25,7 cm), cu retroiluminare cu LED-uri? Daca nu sti raspunsul trebuie sa incerci o data in viata macar. Nu poti sa nu remarci o rezolutie superba HD (1280 x 800 pixeli) si un raport de aspect de 16:10 care este perfecta pentru vizionarea filmelor pe ecran lat. Ecranul realizat din sticla Corning® Gorilla®, este sigura si rezistenta la zgarieturi, in plus tehnologia AutoBrite™ exclusiva de la Toshiba regleaza automat luminozitatea si contrastul la conditiile de iluminare din mediul inconjurator. 

Tableta Toshiba AT300

Cu iubirea mea, tableta Toshiba AT300-101, este mai usor ca oricand sa faci capturi video HD si fotografii instantanee, sa editezi si sa partajezi fotografii si videoclipuri rapid si usor, datorita unei camere de 5 megapixeli amplasate in partea din spate a tabletei, cu o capacitate de captura video de 1080 pixeli, impreuna cu o camera de fotografiat frontala Full HD de 2 megapixeli pentru conversatii confortabile prin chat video. Nu poti sa nu remarci ca tableta Toshiba AT300-101 a fost conceputa sa te insoteasca oriunde, sa o poti utiliza oricum datorita aplicatiilor si datorita duratei bateriei sa beneficiezi de ea oricand. 

www.one-it.ro

Parteneriatul dintre Toshiba si magazinul online One-It face ca pretul tabletei sa fie imbatabil si fara concurenta. Recomand tableta Toshiba AT300-101, pentru ca merita toti banii, datorita dotarilor tehnice exceptionale si a pretului corect. Tableta Toshiba AT300-101 poate fi achizitionata simplu si usor din magazinul online One-It, printr-un simplu clic. Da un nou sens cuvantului “Touch Me” cu noua tableta Toshiba AT300-101. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro