Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Campania Nationala Artisti pentru Artisti

Campania Nationala „Artistii pentru artisti” este un stimulator al solidaritatii de breasla, un resort financiar pentru artistii varstnici cu probleme de existenta si un semnal pentru public si autoritati in legatura cu situatia acestora si demnitatea lor. 

Spectacolul de caritate organizat in acest an de UNITER, sub titlul "Clipe de Viata", are loc luni, 25 martie, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti. O unica reprezentatie, un spectacol emotionant ce reuneste un numar impresionant de mari artisti ai scenei si povestile lor de viata: Dorin Andone, Marcel Iures, Horatiu Malaele, Mihai Malaimare, Medeea Marinescu, George Mihaita, Mariana Mihut, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Florin Piersic, Tania Popa, Victor Rebengiuc, Rudy Rosenfeld, Eusebiu Stefănescu, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Margareta Paslaru Ioan Gyuri Pascu, Adrian Naidin, Paula Seling. 

Cu participarea extraordinara a pianistului Dan Grigore. 

Amfitrion: Ion Caramitru. 

Clipe de Viata

Biletele s-au pus in vanzare la: Teatrul National Bucuresti, Sala Palatului, Magazinul Unirea, Casa de bilete ArCuB si online pe bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, precum si in toate oficiile postale semnalizate bilete.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro