Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Un martisor plin de dragoste

In zilele frumoase, la inceputul primaverii, frecvent ma surprind si pe mine, cand in gand incep sa fredonez versurile cantecelului invatat in copilarie, la gradinita “Vine, vine primavara”, de multe ori ma scufund in melancolia frumosilor ani ai copilariei. Iubeam luna martie si o asteptam la fel cum asteptam luna decembrie si Craciunul, pentru a primi cadouri, insa in martie ofeream eu cadouri simbolice sub forma martisoarelor. Desi in ultima vreme traditia purtarii unui martisor de catre copii si reprezentantele sexului frumos a cam trecut pe alt plan, totusi in anii copilariei purtarea unui martisor simpatic era o mandrie si un moment de bucurie, mai ales pentru fetite care aveau pieptul plin de martisoare multicolore. 

Tot in martie pe data de 8 sarbatorim si ziua femeii, priliej in copilarie de a face in cadrul orelor de lucru manual cadouri pentru mama, tot cu aceasta ocazie, dar si la initiativa dascalilor faceam poze ca amintire a anilor copilarie cu cate un ravas in versuri pentru mamici. Cred ca erau cele mai frumoase ore petrecute vreodata, insa bucuria si satisfactia cu care trudeam la realizarea micilor cadouri erau rasplatite cu multa dragoste, imbratisari, sarutari si prajituri din partea mamei. 

Anii au zburat ireversibil si acum la maturitate tindem sa uitam sau sa nu mai dam asa o mare importanta unei zile in care sa celebram iubirea de mama, si uneori in alte zile cand ne scufundam in melancolie ne aducem aminte ca o persoana care ne iubeste neconditionat merita mai mult din partea noastra si parca niciodata nu facem destul cat ar trebui sa facem in timpul vietii, din varii motive. In ultimii ani recunosc ca m-am rezumat sa-i ofer mamei doar cate un buchet de flori sau o floare si o imbratisare, dar anul acesta as dori sa-i ofer ceva mai mult. Un cadou genial care s-ar potrivi perfect si anume un copacel lucrat manual din sarma de cupru , perle de sticla rosii si chipsuri de aventurin, in forma de inima. Sunt sigur ca s-ar bucura foarte mult, si ar intelege cata dragoste ii port in suflet si ca-i datorez totul ei. 

Copacelul iubirii

Mesajul copacelului este evident “O declaratie de dragoste fara cuvinte”. Macar o data-n an ar fi frumos sa aratam mamei cat de mult o iubim.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro