Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O noua initiativa - Stake Tag

Am descoperit de putin timp o noua initiativa care vine in promovarea si sprijinul blogosferei romanesti si anume Stake Tag. Daca dorim sa fim corecti si cinstiti, fiecare initiativa buna trebuie sprijinita si promovata. Inca de la primul contact cu Stake Tag am ramas placut surprins sa descopar o platforma creata in mod profesionist prin intermediul careia se doreste o eficientizare a advertisingului online direct fara intermediere, pentru piata romaneasca. 

Stake Tag propune o metoda avangardista de atingere a tintelor de advertising, punand fata in fata, oferta si cererea, ofertantul si prestatorul de servicii, advertiserul si freelancerul, intr-un cadru adecvat si profesionist. 


Un avantaj important ce-l aduce Stake Tag este acela ca nu intermediaza ofertele, nu percepe si nu impune comison, contrar practicilor intermediarilor de pe piata de advertising online din Romania, care percep un comision destul de mare ajungand sa ofere un articol sponsorizat la preturi derizorii. 

Surpriza cea mai mare am avut-o cand am solicitat o expertiza pentru site oferita de cei de la Stake Tag in mod gratuit, dupa primirea mailului cu rezultatele expertizei mi-am putut face o imagine mult mai buna asupra muncii depuse pana acum in realizarea proiectului meu si cuantificarea rezultatelor este remarcabila. Expertiza celor de la Stake Tag ofera bloggerilor sansa de a afla pretul corect al unui advertorial, al unui articol SEO, al unui link afisat pe blog timp de 30 de zile, precum si pretul unui banner afisat 30 de zile pe blog. Expertiza o sa fie facuta in mod profesionist, luand in calcul cei mai importanti factori, cum ar fi valoarea SEO, valoarea traficului, prezenta pe retelele de socializare a articolelor blogului tau, interactivitatea si rata de fidelitate pe blogul tau. Sunt sigur ca rezultatele o sa va surprinda in mod placut oferindu-va o mica satisfactie si recunoastere a muncii depuse pe blog. 

In final le urez celor de la Stake Tag succes si rezultate remarcabile si ii recomand cu caldura tuturor bloggerilor care doresc o colaborare profesionista si transparenta in domeniul online.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro