Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Lista de cadouri pentru Ziua Indragostitilor

Se apropie cu pasi repezi ziua indragostitilor, o sarbatoare preluata de la americani si care, se pare ca a prins destul de bine si la romani. Parca nu era suficient cate sarbatori aveam, a mai trebuit inca una care sa o adoptam cu surle si trambite. Valentine’s Day incetatenita si ca Ziua Indragostitilor, in ochii tuturor a devenit o sarbatoare importanta, astfel o intreaga industrie dezvoltandu-se pe tematica dragostei. Orice ai face nu poti s-o ocolesti sau sa te eschivezi din calea ei, mai ales daca ai o partenera in viata de zi cu zi. 

Cadouri pentru Ea

Valantine’s Day bate la usa si barbatii intra in panica incercand sa aleaga un cadou care sa fie bine primit si pe placul iubitei, in speranta unei zile romantice in doi, plina de pasiune si iubire. In aceeasi situatie ma aflu si eu, iar de cateva zile gandul cadoului perfect pentru ziua indragostitilor nu-mi da pace, tot caut si caut cu speranta ca voi gasi un cadou prefect pentru femeia iubita. 

Traim in secolul tehnoligiei si a internetului asa ca am apelat la internet in cautarea cadoului de Ziua Indragostitilor. Surprinzator am gasit in magazinul haine online MiniPrix o sectiune dedicata special cadourilor pentru femei. Nu am putut sa ma hotarasc asupra unui singur cadou asa ca am facut o mica lista, astfel sa vedem ce parere aveti si voi despre alegerea facuta. 

Prima pe lista am adaugat o rochie deosebit de frumoasa cu model leopard, alegerea am facut-o dintr-un fapt simplu si anume, am observat ca este foarte apreciat materialul cu model leopard de majoritatea femeilor, nu stiu sigur de le atrage la modelul cu pete dar ceva le atrage. 

Rochie Model Leopard

Al doilea produs pe lista am adaugat o geanta casual din piele intoarsa, de culoare maro. Geanta am ales-o pentru dimensiuni si aspect, cred ca stie toata lumea ca o femeie poarta in geanta tot felul de lucruri si lucrusoare, iar cu cat este mai incapatoare si mai frumoasa cu atat este mai bine primita. 

Geanta Casual

Din lista la pozitia trei, nu putea lipsi un set cosmetice pentru ingrijirea corpului Ultimate Paradise, cred ca femeile adora produsele cosmetice si oricate ar avea tot mai tanjesc dupa inca un set. 

Set Ultimate Paradise

Poate fi un cadou mai practic la pozitia patru dar si cu subinteles, am ales un set lenjerii pat pentru doua persoane, din bumbac satinat, sper sa fie bine primit si sa inteleaga iubita mesajul, mai ales ca este pe culoare rosie. 

Set Lenjerie de Pat

Ultimul adaugat in lista, dar unul dintre cele mai importante accesorii ale femeii moderne este un portofel din piele naturala, culoare neagra. 

Portofel

Cu lista completa pregatita pentru Ziua Indragostitilor, va cer un sfat, adresat mai ales reprezentantelor sexului frumos si anume: Cum v-ati simti daca iubitul vostru v-ar face un cadou asemanator cu cel ales de mine?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro