Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O masina pentru fiecare

O caracteristica a evolutiei omului a fost, inca, din cele mai vechi timpuri schimburile materiale si spirituale, care au stat la temelia dezvoltarii civilizatiilor. Schimburile comerciale, transportul si evolutia tehnologica au facut ca in scurt timp sa se ieftineasca tehnologia, care implicit a facut ca mase largi de oameni sa se bucure de o bunastare generala si sa-si poata permite, la un pret rezonabil, produse care sa le imbunatateasca nivelul de trai. In zilele noastre asistam la o globalizare a comertului, transporturilor si serviciilor la un nivel nemaintalnit. 

Dupa revolutia din decembrie ’89 pe langa deschiderea spre occident si imbratisarea democratiei, economia de piata libera a avut un impact deosebit asupra pietei auto. Daca in comunism autoturismul reprezenta un lux dupa 20 de ani de la revolutie, autoturismul devine o necesitate, iar numarul de masini pe cap de locuitor prezinta o crestere evidenta de la an la an. Astfel putem spune ca achizitionarea unui autoturism a devenit mult mai accesibila, iar pretul din ce in ce mai mic al masinilor noi sau second, dar si oferta variata si abundenta a parcului auto, duce la o dezvoltare vertiginoasa a pietei auto autohtone. 

Daca in urma cu 10 ani cine dorea sa vanda sau sa cumpere o masina era nevoit sa mearga la targul de masini, astazi cand internetul face parte din viata noastra cotidiana, poti sa-ti alegi o masina sau sa vinzi una, accesand simplu si usor un site de anunturi auto. Oferta este bogata si in situri, unele sunt generale, altele cu plata, altele cu membri, altele specializate sau gratuite. Un site specializat in anunturi de vanzare/cumparare auto, dar gratuit, este VanzariAuto.ro, care permite publicarea de anunturi cu masini noi sau second spre vanzare. Publicarea unui anunt pe site de face in cel mai usor mod posibil, nu necesita inregistrare ci doar o simpla validare cu un click pe un link primit in email. Situl are o interfata usor de navigat, oferind diverse optiuni de filtrare dupa marca, model, date tehnice si pret in gasirea autoturismului preferat. Contactul dintre vanzator si potentialul client se face la fel de usor in mod direct prin telefon sau printr-un formular de contact prin email, disponibil fiecarui anunt in parte. 

Atat posesorii dar si pasionatii de masini pot utiliza un site profesionist, specializat in anunturi de vanzare/cumparare auto, simplu si usor cu un simplu click in mod gratuit.

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru aprecierea articolului

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant articol - am hotarat sa-l promovez in cadrul camapaniei "Vinerea promovez bloguri" (preluata de la Blogatu: Vinearea promovez articole)- http://lumesievenimente.blogspot.it/2013/08/vinerea-promovez-bloguri.html.
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro