Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O provocare pentru Cabral si Petreanu

Noua initiativa propusa de Romtelecom si Casa3play a prins foarte mult la public si este laudabila iar Cabral si Petreanu sunt geniali in executarea taskurilor. Am intrat in luna cadourilor si Sarbatorile de Iarna se apropie vertiginos, ca sa intram in atmosfera de sarbatoare ii provoc pe Cabral si Petreanu sa faca un ornament de craciun prin tehnica Origami. Se pot inspira dupa un model gasit aleator pe internet. Ca si suport ajutator cateva cuvinte despre Origami: lumea artelor traditionale japoneze a reprezentat intotdeauna pentru occidentali o fascinatie, iar discipline precum ikebana - arta aranjarii florilor, chanoyu - ceremonia ceaiului, origami - arta plierii hartiei si multe altele au simbolizat elemente ale frumusetii si perfectiunii japoneze. Formele care pot fi realizate prin aceasta arta sunt legate de imaginatia celui care pliaza hartia, dar exista si categorii de forme traditionale care includ flora si fauna. Arta origami din zilele noastre acopera o zona larga de forme, de la ceasuri cu cuc si dragoni, pana la forme simple care exprima mai degraba spiritul decat forma unei imagini. 


Exista multe stiluri de origami, acestea pornind de la cele mai simple compozitii pana la compozitii extraordinar de complexe, alcatuite din mai multe unitati origami pentru a forma un poliedru, precum si reprezentari formate din doua sau mai multe coli de hartie. Cu toate aceste multe forme de abordare, cele mai simple forme de origami sunt modelele formate dintr-un patrat de hartie, fara a utiliza lipiciul. Se pot folosi diferite feluri de hartie, de la cea subtire la cea groasa, precum si hartia velina a revistelor sau hartia de impachetat. Asadar Cabral si Petreanu au la dispozitie orice tip de hartie pentru a realiza un ornament de Craciun in stilul Origami.

Asteptam cu nerabdare ornamentul in tehnica origami ales si executat, pentru impodobirea bradului de Craciun de la Cabral si Petreanu. Ei pot merge si mai departe eventual sa inventeze un nou ornament de craciun tot prin tehnica origami. Le urez mult succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro