Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O noua metoda geniala in recuperarea obiectelor pierdute

Omul dupa ce face primii pasi si incepe sa constientizeze relatia cu mediul inconjurator, de multe ori uita unde a lasat anumite obiecte sau le pierde involuntar pur si simplu. Cred ca nu exista un singur om pe planeta care sa nu fi pierdut nimic in viata lui, iar daca exista as fi curios sa-l cunosc si eu. In ceea ce ma priveste cele mai multe pierderi le-am avut in timpul copilariei, iar in topul pierderilor pe primele locuri cred ca pot enumera jucariile si cheile, mai ales cheile nu le-am mai regasit niciodata, desi ar fi fost extraordinar sa le recuperez intr-un anumit mod la vremea respectiva. Alte pierderi colaterale pot enumera hainele si obiectele uitate prin hoteluri in timpul excursiilor organizate de catre scoala sau a taberelor scolare, tin minte ca de fiecare data cand ma intorceam dintr-o excursie in bagaj cred ca aveam doar jumatate din lucrurile cu care am plecat initial. Nu stiu cum se intampla, dar nu era hotel in care sa ne cazam si a doua zi sau cand impachetam in graba sa nu uit cate ceva din lucruri, iar lipsa lor o sesizam tarziu cand eram deja la zeci de kilometri de localitatea respectiva. Cum zice romanul in tot raul este si un bine, respectiv efectul pierderilor era un motiv de innoire a garderobei sau a lucrurilor si o paguba in buget pentru parinti.

In viata adulta mi-a mai venit mintea la cap si am devenit, oarecum, un pic mai responsabil si obiectele pierdute s-au imputinat, acum pierderile de obicei sunt lucruri “puse bine” si doar uitat locul unde au fost puse bine, sau mai ratacesti cate o chitanta, factura sau hartie importanta, iar daca ai noroc si interventie divina o regasesti in timp util, daca nu o regasesti cand deja nu mai ai nevoie. Cu toate acestea pierderile apar in viata ta cand te astepti mai putin sau cand ai nevoie de acel ceva, tocmai atunci nu-ti mai amintesti unde l-ai pus sau ce-ai facut cu acel ceva, doar atunci sesizezi lipsa acelui ceva de care ai nevoie. Cred ca viata fiecarui om ar fi mult mai usoara si cu mai putin stres daca s-ar inventa un aparat care sa-ti identifice toate obiectele pierdute sau ratacite prin locuinta sau alte locuri. Probabil ca s-au facut multe cercetari in privinta asta insa pana acum nu s-a ajuns la un rezultat favorabil sau la un produs care sa intruneasca toate criteriile si cerintele prin care sa se poata identifica obiectele pierdute.

Ce se intampla cand pierzi obiecte de care te folosesti zilnic cum ar fi cheile, portmoneul, portactul sau alte obiecte care pentru tine au o valoare sau iti sunt indispensabile, in viata de zi cu zi, si din diverse motive le-ai pierdut? In cele mai multe cazuri daca nu le-ai pierdut prin locuinta, la locul de munca sau masina raman pierdute definitiv si nu-ti ramane decat sa iti cumperi altele, sa-ti faci alte copii daca ai dupa ce face sau sa iti faci alte acte in cazul in care le-ai pierdut. Va dati seama ca pe langa umblatura, bani cheltuiti si timp pierdut cu refacerea actelor sau a unor copii dupa chei ar fi mult mai frumos, ca cei care le gasesc sa te contacteze si sa ti le returneze, cred ca asta ar fi cea mai buna si ideala solutie in cazurile de fata.

Exact cum sunt masurile de preventie in cadrul sofatului sau impotriva furturilor, cand amplasam camere de luat vederi si alarme, la fel am putea lua masuri de preventie impotriva pierderii obiectelor, care chiar functioneaza, iar statisticile arata ca in peste 90% din cazuri obiectele pierdute sunt returnate. Sistemul impotriva pierderii obiectelor a fost implementat, pentru prima data si in Romania de cei de la BringMeBack. Sistemul BringMeBack are un principiu de functionare foarte simplu si poate fi explicat in felul urmator si pe intelesul tuturor. Stai si te gandesti cam ce obiecte ai si care obiecte personale, de obicei se pot pierde foarte usor din diverse motive, faci o lista cu ele si in functie de obiect achizitionezi din magazinul BringMeBack de exmplu folie autocolanta pentru acte cum ar fi carte de identitate sau permis auto, breloc pentru chei de masina sau locuinta, sau alt marker ori eticheta pentru alte tipuri de obiecte pe care consideri ca vrei sa-ti fie returnate in caz de pierdere. Fiecare autocolant, eticheta, breloc sau alt marker contine un cod unic de identificare, dupa ce ai marcat obiectul vizat inregistrezi codul unic pe situl celor de la bringmeback.ro, noutatea este ca poti stabili si o mica recompensa simbolica pentru fiecare cod inregistrat pe site. Ulterior in eventualitatea unei pierderi, un potential gasitor va fi atentionat prin markerul BringMeBack de a contacta pagina de internet. Gasitorul va introduce codul obiectului gasit pe pagina BringMeBack si va fi motivat aditional prin recompensa oferita de a returna obiectul. Vei fi anuntat de catre cei de la BringMeBack ca obiectul a fost gasit si in calitate de proprietar, vei decide daca returnarea sa se efectueze direct catre tine sau anonim, prin intermediul BringMeBack. Astfel pur si simplu vei primi obiectul tau de valoare inapoi, iar gasitorul va fi recompensat cu suma stabilita de tine. 


V-ati intrebat vreodata, daca toate cartile de identitate sau permisele studentesti, spre exemplu, uitate in diferite institutii publice de posesori care desi aveau numele si adresa pe ele raman acolo expuse, in gemulete la vedere, de catre angajatii institutiei respective si nimeni nu se sinchiseste sa le returneze proprietarului de drept din comoditate sau nepasare, ar fi avut aplicat un colant BringMeBack pe ele? Imaginati-va un angajat care ar fi descoperit actul de identitate sau permisul uitat undeva in incinta institutiei publice si ar fi observat colantul BringMeBack cu certitudine ar fi intrat pe situl lor, manat de curiozitate, ar fi introdus codul unic si ar fi fost instiintat ca la returnare primeste o mica recompensa, fie ea si simbolica, mai mult ca sigur ar fi facut toate demersurile pentru returnarea acelui act posesorului.

BringMeBack este un serviciu gratuit prin care vi se permite sa va recuperati mai repede obiectele pierdute. Sistemul se bazeaza pe marcarea obiectelor cu coduri unice BringMeBack de catre proprietari. Cei care gasesc obiectele pierdute, introduc codul de pe obiect pe situl BringMeBack si pot afla astfel recompensa pe care proprietarul o ofera pentru returnarea respectivului obiect. Sistemul electronic transmite automat un mesaj catre proprietar, astfel gasitorul si proprietarul pot intra in legatura si obiectul poate fi imediat returnat. 


Brelocurile BringMeBack pot fi atasate si la zgarda animalelor de companie si astfel, daca acestea se pierd, gasitorul il poate identifica pe stapanul acestuia imediat prin situl BringMeBack si poate incasa recompensa pentru animalul de companie care va fi inapoiat stapanului sau.

Markerele BringMeBack pot fi folosite si ca suport promotional de catre firme si companii, prin intermediul carora se poate promova sigla sau logoul companiei sau mesajul promotional al companiei, respectiv al produsului promovat. Prin sistemul BringMeBack intr-un mod simplu si genial mesajul promotional va fi vizibil pentru o perioada lunga de timp si vazut zilnic de o multime de persoane.


De cele mai multe ori obiectele pierdute sunt gasite de persoane necunoscute care, in lipsa oricaror informatii despre proprietar, nu le pot returna, motiv pentru care recomand cu caldura sistemul BringMeBack deoarece in eventualitatea ca ai pierdut ceva marcat cu BringMeBack iti poti recupera obiectul in 24 de ore cu o probabilitate de 90%. BringMeBack este un serviciu disponibil si la nivel international care te ajuta sa iti recuperezi lucrurile de valoare pierdute, indiferent de locul in care le-ai pierdut, in tara sau strainatate, respectiv in tarile in care este disponibil serviciul pana acum.

Recomand cu caldura si incredere BringMeBack, cu certitudinea ca orice obiect gasit si returnat aduce bucurie proprietarului de drept si o mica recompensa celui care l-a gasit, iar sentimentul recuperarii obiectului pierdut, in timp cat mai scurt, este de nepretuit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro