Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Epopeea unei perechi de bluejeans

Un blogger este o specie mai aparte aparuta in ultimii ani in mediul online, cu tabieturi, cu stil propriu, cu o comunitate de care apartine si in care socializeaza si se exprima. Fiecare blogger cred ca incearca sa-si faca un brand propriu prin care sa fie identificat in mediul online. Brandul este la fel de important ca si imaginea cu care este in stransa legatura, atat prin brand cat si prin imagine un blogger iese in evidenta printr-un anumit stil unic. La fel cum prin articole si tematica abordata, un blogger isi creaza un stil unic si propriu punand accent pe inspiratie si creativitate si imaginea lui trebuie sa fie unica si individualista. Din aceasta cauza unii oameni cauta sa-si puna amprenta, respectiv sa-si imprime stilul propriu si in vestimentatie sau in orice obiect ce-i apartine.

Cand vine vorba de imbracaminte un blogger intra oarecum intr-o situatie mai ciudata, cum ar fi: ce te faci daca din obiectul de imbracaminte achizitionat s-au produs mai multe bucati si nu este unicat? De cele mai multe ori nu faci nimic sau incerci dupa ce ai achizitionat produsul sa-l modifici, sa fie pe placul tau, sa te simti bine ca porti un obiect de vestimentatie unic. Exact cum un articol pe blog intra sub incidenta drepturilor de autor asa si obiectul de imbracaminte are amprenta ta si e conform cu stilul tau unic.


Vrei sa mai schimbi ceva in tinuta ta zilnica si intentionezi sa achizitionezi o pereche de bluejeans noua, ce face un blogger in cazul asta? Nimic mai simplu, cauta cateva zile pe internet, prin magazinele online specifice si cauta un model de bluejeans care considera ca se potriveste cel mai bine cu stilul personal. Dupa multe cautari si comparatii se decide asupra magazinului online SuperJeans online originals, care au in oferta marca Cheap Monday, o marca nu prea cunoscuta suedeza. Un argument puternic ca sa cumperi marca Cheap Monday este urmatorul: “Brandul din Stockholm Cheap Monday este cunoscut pentru blugii tight-skinny si pentru logoul cu craniul iconic, aflat pe toate colectiile neconventionale de jeansi, haine, accesorii si incaltaminte, ca un simbol pentru atitudinea si creativitatea vestimentara a brandului, la un pret acceptabil”. Aspectul bluejeansilor si logoul te fac sa ramai in magazin si sa-ti alegi o pereche potrivita pentru tine, respectiv culoare si marime. In cazul nostru a fost ales modelul Blugi Cheap Monday Tight Broken Dark Used, dupa ce s-au vizionat imaginile si lecturat descrierea urmatoare: “Blugii pentru femei, Cheap Monday Tight, fac parte din colectia de Toamna-Iarna 2012/2013 a brandului suedez Cheap Monday. Se inchid in fata cu fermoar si au stilul clasic cu 5 buzunare. Talia este medie. Logo-ul Cheap Monday cu craniul iconic este imprimat pe eticheta din spate si pe nasturele din fata”. Satisfacut si multumit de alegerea facuta, nu-i ramane bloggerului decat sa lanseze comanda si sa astepte cu nerabdare sa vina blugii, sa faca prima proba si prima pirueta in fata oglinzii.


Cu coletul in mana, bloggerul nu-si poate stapani emotiile, care il cuprind si gandurile ii trec ca un tsunami devastator prin minte, oare is buni blugii ca marime sau culoarea este la fel ca cea de pe site? Tremurand de emotie desface usor coletul sa nu deterioreze ambalajul si vede pentru prima data patalonul mult visat, rapid il imbraca si emotiile se risipesc, totul e perfect, culoarea e superba si croiala ii vine perfect pe picior. Un oftat de usurare, cei de la SuperJeans sunt profesionisti, daca faci comanda si alegi bine marimile, totul e perfect. Blugii ii vin de minune si nu se mai poate opri sa nu se admire in oglinda, sentimente de bucurie si fericire il coplesesc, saracul blogger ii vine sa strige de bucurie, inca o data a facut cea mai buna alegere posibila, satisfactia este nemarginita.

Seara bloggerul isi face aparitia cu noua achizitie, in cercul de prieteni, la un pahar de vorba, nu-si mai incape in piele si abia asteapta ca ceilalti sa-i observe noua pereche de bluejeans pe care o poarta cu mandrie, aproape ca-i provoaca subtil sa-i vada, mai intinde un picior, mai sterge o scama invizibila, mai indreapta o cuta imaginara. In sfarsit eforturile dau roade si cei din jur ii observa blugul nou-nout, este asaltat de intrebari de unde, cum, cand i-a cumparat? si ce mandru si satisfacut era bloggerul sa le explice toata ghidusia cum a gasit online un magazin super cu blugi originali acum cateva zile si cum a comandat online de la SuperJeans, ce simplu a fost totul si ce bine se simte cu noua pereche de bluejeans. Seara a fost cea mai reusita din ultimul timp si ce bine s-a simtit bloggerul cand a fost rugat sa se ridice si a facut 2-3 piruete sa il vada amicii si a fost observat evident si de ceilalti de la mesele vecine, si vai ce priviri invidioase ii aruncau unii ochi din vecinatate si el nu-si mai incapea in piele de satisfactie, ii stateau asa de bine blugii cei noi, incat si o parte dintre amici au zis ca o sa-si cumpere modele la fel din magazinul online SuperJeans si au toastat de mai multe ori in cinstea viitoarelor achizitii.

In racoarea noptii, tarziu, friguletul il aduce pe blogger cu picioarele pe pamant si nori negri apar la orizont, ganduri peste ganduri, in avalansa, il coplesesc, nu-i venea sa creada, cum a putut fi asa naiv sa le zica si celorlalti secretul magazinului online, se detesta ca nu si-a putut tine gura. Era ingrozit de-a dreptul, el care a facut o virtute din a avea un stil propriu, inconfundabil, acum o sa fie copiat si de altii, o sa fie mai multi cu blugi cumparati de la SuperJeans, exact ca ai lui, dar fapta era consumata, se simtea neputincios, simtea cum aluneca pe marginea prapastiei, totul se naruia in jur, cu un ultim efort a ridicat privirea spre cer, parca, implorand divinitatea sa-l scoata din incurcatura in care singur s-a bagat. Cerul era plin de nori, nu se putea distinge nimic, tot incercand sa zareasca ceva, bloggerului, subtil ii incolteste un gand in minte, devine mai atent, se concentreaza si gaseste salvarea, o sa-si personalizeze blugii intr-un mod unic, in stilu-i caracteristic, rasufland usurat incepe sa planifice un experiment.


A doua zi, cu blugul in mana, sta si cugeta sa demareze sau nu experimentul, pune totul in balanta, si in final decide sa-si duca ideea pana la capat sa poata iesi cu fruntea sus din incurcatura. Baga blugul in apa sa se inmoaie bine si toarna peste el un inalbitor puternic, asteapta sa treaca o ora si verifica, catastrofa, inalbitorul nu-si face efectul, culoarea rezista incredibil de bine. Bloggerul nu se lasa si mai asteapta cateva ore, verifica din nou, acelasi efect culoarea rezista, se condamna singur in gand, asa-ti trebuie daca ai vrut blugi de marca, uite ce patesti nici sa-i decolorezi nu se poate, insa bloggerul perseverent ii lasa peste noapte cu mai mult inalbitor puternic. Dupa mai bine de 24 de ore si aproape un bidon de inalbitor puternic, culoarea a cedat, in sfarsit bloggerul era satisfacut de realizare, a bagat blugul la spalat si cu emotie a asteptat rezultatul. Efectul inalbitorului nu a fost cel asteptat, fiind prea puternic a scos aproape toata culoarea din materialul de blug in zonele in care a fost aplicat, Dar bloggerul nu se lasa face rost de un inalbitor mai usor sau mai slab si aplica in zonele unde culorile se intrepatrund pentru a da un efect de culoare pierduta, zis si facut inca 24 de ore la inalbit cu inalbitor mai putin puternic. Dupa spalare efectul de culoare este satisfacator, iar bloggerul este incantat de realizare, totusi parca simte ca ar mai trebui sa mai aplice ceva pantalonului.


Sta ce sta si ii vine o noua idee, ce simpatici sunt blugii cu efect de uzura, cu imaginea blugilor cu efect de uzura in minte cauta rapid un instrument cu care sa-l realizeze. Cum bloggerul este si citit, isi aduce aminte cum realizau oamenii primitivi unelte, frecand o piatra cu o alta piatra. Gaseste o piatra ponce si dupa ce decide cam care ar fi zonele de material destinate uzurii, isi sufleca manecile si se pune pe treaba. Dupa ce a frecat aproximativ o ora, tot transpirat, bloggerul se vede neputincios, materialul rezista, nu-si poate imagina cum de poate reazista un material textil la frecatul aspru ce-l aplicase. Descumpanit cauta inca o solutie salvatoare, mai avea nevoie de o piatra ponce sa o puna sub material, aplica si ultima metoda, dar dupa o perioada de timp, inca materialul rezista, bloggerul nu se lasa infrant de material si vrea cu tot elanul ce-l mai avea sa-si duca la capat munca si blugul sa capete pe alocuri efectul de uzura dorit. Dupa ce-i vine in minte ideea de a uda materialul si pietrele, in final materialul cedeaza putin si apare in sfarsit efectul de uzura mult dorit. Urmeaza spalarea regulamentara, apoi privind rezultatul isi da seama, parca totusi lipseste ceva, avea efectul de culori si efectul pe alocuri de uzura, privind la pantaloni sesizeaza ca ar merge si 2-3 gauri, pe ici pe colo, amplasate strategic tot de efect. Inarmat cu o foarfeca, bloggerul temerar se apuca de actiune, dar surpriza materialul textil rezista si nu se lasa gaurit de foarfeca, se opinteste bloggerul, se chinuie ce se chinuie, dar materialul de calitate ii opune rezistenta, mai sa-si sacrifice degetele de la mana cu un ultim efort, dar materialul rezista, nu se lasa asa usor gaurit. Descumpanit de rezistenta blugului cauta alta solutie, cu ochii sclipind de bucurie se indreapta val-vartej spre rezervele aparatului de barbierit. Inarmat cu o rezerva nou-nouta se indreapta triumfator spre blugul indaratnic. Cu blugul intr-o mana si rezerva in cealalta, bloggerul ramane stupefiat, are nevoie de o lama din rezerva, ce sa faca ca sa extraga lama din rezerva, din doi pasi a fost langa dulapul de scule, de unde inarmat cu un ciocan, a rezolvat rezerva dintr-o lovitura. In cele din urma materialul s-a lasat taiat si gaurit in locurile dorite de blogger, iar satisfactia bloggerului era nemarginita, dupa cateva piruete in fata oglinzii si minute in sir de autoadmiratie, in sfarsit era multumit, avea o pereche de bluejeans unici.


Dupa ore si zile de truda bloggerul in sfarsit isi poate etala creatia, imbracat in blugii cu efect porneste la intalnire cu amicii, vaii dar face doar cativa pasi pe strada si deja toti intorc privirile dupa blogger, ce mai bucurie il cuprinde pe blogger, isi ia atitudinea trufasa si porneste drept, nebagand in seama privirile iscoditoare care ii urmaresc mersul tantos. Exact cum se astepta si de ce-i era frica bloggerului se intamplase la masa cu pricina in cercul de prieteni au mai aparut cateva perechi de blugi achizitionate tot online de la magazinul SuperJeans. Totusi bloggerul de cum a intrat in club a atras din nou privirile celorlalti, ce-i drept nu puteau trece neobservati blugii cu efect. Toate privirile erau atintite asupra bloggerului, ce senzatie placuta simtea, sa fi admirat si invidiat de toti acei ochi urmaritori si iscoditori, in sfarsit era multumit, se simtea perfect. Nimic nu se poate compara si nici nu se poate descrie cu epitete toate trairile si sentimentele ce-l inundau pe blogger, a fost cea mai superba seara si s-a simtit extraordinar in blugul ce-l nou.

Ulterior, bloggerul reamintindu-si toata epopeea blugului cel nou, a ajuns la concluzia: intotdeauna este bine sa-ti urmezi instinctul si daca vezi si iti place un pantalon de bluejeans comanda-l, emotiile, adrenalina si placerea de a purta un blug nou cu atitudine si personalizat, este deosebita. Recomand cu caldura si incredere magazinul online SuperJeans, cu certitudinea ca sunt profesionisti si orice promisiune sau angajament o sa fie respectat si garantat 100%. Blugii Cheap Monday, de asemenea, sunt un cadou reusit si o sa fie bine primiti intotdeauna, iar satisfactia si bucuria achizitionarii unui blug nou de marca si cu atitudine, este de nepretuit.



2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro