Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum putem imbunatati performantele creierului?

La o simpla analiza observam ca omul cunoaste atatea lucruri despre univers si cosmos dar asa de putine lucruri despre propriul creier. Odata cu inaintarea in varsta si creierul uman isi pierde din functii si oarecum se atrofiaza devenind predispus unor boli cronice cum ar fi Alzheimer, pierderi de memorie, predispuneri la riscul atacurilor cerebrale. Mentinerea creierului in functionare optima necesita o stimulare si exercitiu intens. Un creier stimulat inseamna o gandire agila, idei proaspete si bune, un vocabular bogat si solutii rapide pentru tot felul de probleme.

Cititul, sportul, jocurile si testele de cultura generala sunt stimuli care mentin si imbunatatesc performantele creierului uman. Majoritatea medicilor afirma ca imbatranirea creierului face parte din procesul natural, general de imbatranire a organismului. Unii specialisti in tehnici anti-aging ne dau sperante indemnandu-ne sa credem in reversibiliatea sau cel putin pastrarea functiilor memoriei si a unei minti ascutite. Specialistii au dezvoltat exercitii menite sa prezerve performantele creierului nostru chiar la anii pensionarii. Creierul uman este un sistem dinamic si adaptabil. Neuronii raspund provocarii factorilor de mediu si stimularii mentale, astfel stimuland mintea, se poate conserva si antrena memoria. Conform rezultatelor cercetarilor cei care urmeaza un program de antrenament mental prezinta chiar o revenire la capacitatile posedate inainte de survenirea declinului creierului prin imbatranire. In plus aceste performante se pot mentine sau imbunatati dea lungul anilor prin exercitiu. Aplicand un program de antrenament mental vom crea noi conexiuni neuronale si intari pe cele existente.

Brain Fitness
Un antrenament mental inovator este propus de cei de la BrainFitness, care ofera o gama variata de exerticii mentale, putand fi chiar si personalizate, care cresc atat performanta in activitati de rezolvare de probleme, luarea deciziilor, invatare, memorizare, concentrare, cat si raspunsul imunitar al organismului.

Cu BrainFitness se poate imbunatati memoria, mai ales ca mai multe studii stiintifice au aratat ca memoria de lucru se poate exersa si imbunatati prin exercitii mentale, iar efectul este cel mai usor de observat la oamenii afectati de stres si rutina excesiva, dar si la oamenii in varsta.

Cu BrainFitness se poate imbunatati atentia, astfel atentia sustinuta si comutarea voluntara se pot antrena, multe studii stiintifice demonstrand imbunatatiri semnificative ale acestora in urma practicarii exercitiilor mentale, la mai multe categorii de oameni si in mai multe profesii.

Cu BrainFitness se poate imbunatati autocontrolul, drept urmare studiile stiintifice au dovedit ca autocontrolul poate fi imbunatatit prin exercitii mentale specifice, efectele fiind cele mai vizibile la oamenii impulsivi.

Cu BrainFitness se poate imbunatati estimarea, care poate fi optimizata prin exercitii mentale specifice, chiar daca se bazeaza pe o parte mai primitiva a creierului, implicata la animale in perceptia cantitatii si volumului.

Cu BrainFitness se poate imbunatati luarea deciziilor, care este unul dintre cei mai relevanti predictori ai succesului profesional si personal, chiar inaintea inteligentei, aceasta abilitate poate fi imbunatatita prin exercitii specifice.

Cu BrainFitness se poate imbunatati multitasking-ul, drept urmare antrenamentul poate ajuta creierul sa aloce resurse mai eficient, imbunatatind multitasking-ul.

BrainFitness este recomandat pentru ca ofera exercitii bazate pe cele mai recente cercetari stiintifice, o abordare integrativa a sanatatii, un program personalizat si o tehnologie prietenoasa cu utilizatorul. In plus BrainFitness mai ofera jocuri distractive si multe provocari cat si o gama variata de exercitii care urmaresc insusirea unui set important de competente.

Recomand cu caldura si incredere BrainFitness iar rezultatele si performantele creierului vor fi evidente, chiar uimitoare. Iesi din rutina si schimba-ti viata, apeleaza la BrainFitness si untilizeaza cele mai eficiente metode stiintifice si de efect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro