Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Atentie Laboratorul Verde al Reciclarii vine la tine in oras

Eco-Rom Ambalaje, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si cu Ministerului Mediului si al Padurilor, lanseaza in premiera in Romania, programul Laboratorul Verde al Reciclarii, o inovatie in ceea ce priveste proiectele educationale. Programul este adresat elevilor de 9-10 ani, parintilor si cadrelor didactice, reprezentand o noutate atat din punct de vedere al continutului informational, cat si formatul revolutionar pe care il propune: educatia experientiala. 


Laboratorul Verde al Reciclarii este un autocar modificat si adaptat pentru mintile curioase si inventive ale copiilor, venind in intampinarea lor intr-o formula high-tech, dinamica si interactiva. Cunoscand preocuparile celor mici, Eco-Rom Ambalaje le propune acestora o experienta multimedia completa, stimulandu-le interesul fata de procesul de colectare seletiva printr-un joc de echipa pe tablete PC, prin vizionarea unei animatii pe tema colectarii selective si a unui spot didactic in ceea ce priveste reciclarea de ambalaje.


Initiativa celor de la Eco-Rom Ambalaje este demna de laudat si sustinut mai ales ca se adreseaza educatiei ciclului ginmazial, numai prin educatia copiilor nostri putem avea un viitor mai curat si sanatos. Asadar parinti si cadre didactice fiti pregatiti sa primiti cum se cuvine Laboratorul Verde al Reciclarii cand soseste in orasul vostru. Cu cat reciclam mai multe deseuri selectiv, salvam natura si oferim copiilor nostri un mediu sanatos de viata in viitor.

Nu rata ocazia sa reciclezi zi de zi selectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro