Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O noua formula de amenajare a dormitorului

Ca un calator prin lumea larga de fiecare data cand te intorci acasa, cateva zile esti ocupat cu intalnirile de socializare cu prietenii si esti pus la curent cu ultimele noutati de acasa. Ultima data cand am fost acasa am avut o mini obligatie, sa vizitez un amic care s-a mutat la casa noua, vorba aceea sa udam noua locuinta sa fie trainica si primitoare. Ce-i drept, e de admirat cand un om prin forte proprii si un mic credit reuseste si in perioada de criza financiara sa-si construiasca o casa si sa o amenajeze. Nu am indraznit sa-l intreb exact cat l-a costat pentru ca nu am vrut sa-i stric buna dispozitie.

Toate bune si frumoase am hotarat o dupamasa in care sa ne intalnim si am facut-o. Cu greu am dibuit locatia exacta, noroc cu telefonia mobila si indicatiile precise, am ajuns la destinatie, iar dupa schimbul de salutari si imbratisari am pasit in noua casa. Locuinta nu poti zice ca era modesta sau mica ca si suprafata, insa ce atragea atentia erau amenajarile interioare care de departe erau cele mai moderne si dadeau locuintei un aer primitor si luminos. Totul arata a nou si proaspat iti era si frica parca sa calci sau sa umbli prin locuinta, dintre toate acestea cel mai mare impact vizual a avut-o dormitorul.

Cum se zice dormitorul era exact “cireasa de pe tort”, destul de spatios cu un pat mare matrimonial pe-o parte care ocupa si mijlocul, doua noptiere de-o parte si de alta a patului, si un dulap vis-a-vis de pat care era construit in perete iar usile glisante erau mascate de sus pana jos cu oglinda. Intr-o parte era o masuta pentru televizor si electronice iar de-o parte si de alta a patului era 2 covorase pufoase. Ce iti atragea atentia intr-un mod placut este asortarea perfecta intre mobila de un crem deschis, zugraveala alba, draperia si cuvertura de pat.

Cum aveam sa aflu de la gazda totul a fost comandat pe internet din magazinul perdele-online intr-un mod simplu si eficient, de unde a achizitionat totul inclusiv galeria si sinele. Mi-a explicat ca a trimis dimensiunile la galerie si sina, iar la perdea dimensiunile si croiala dorita, primind totul de-a gata numai sa o puna sus. A ales o perdea DOLMAN, cu o compozitie de 94% poliester si 6% in, un produs de marca Reig Marti din Spania, iar asortarea era perfecta.


Draperia aleasa se asorta perfect cu perdeaua si interiorul, croiala fiind identica cu a perdelei, tot marca Reig Marti din Spania. Compozitia draperiei este de 72% poliester, 20% bumbac si 8% acril, poate fi achizitionata in diverse culori si modele. Draperia MAUROSIN este speciala si utila din fabricatie are doua fete reversibile si materialul draperiei este de tip jaquard, asortandu-se perfect cu perdeaua si cuvertura de pat.


Cuvertura aleasa este tot marca Reig Marti din Spania, matlasata, cu doua fete, reversibile, si poate fi achizitionata in diverse dimensiuni. Culoarea si modelul ales pentru cuvertura MAURO a fost asemanator cu al draperiei asortandu-se perfect cu interiorul camerei.


Am ramas profund impresionat de atmosfera si luminozitatea dormitorului, ce poti sa mai spui decat sa-ti scoti palaria in fata unui om inspirat, care a avut idei practice si a achizitionat materiale de calitate in amenajarea unui dormitor intim, placut si prietenos. Recomand cu caldura si incredere perdele-online, cu certitudinea ca satisfactia si bucuria achizitionarii perdelelor, draperiilor sau cuverturilor de pat este de nepretuit, oferindu-ti o atmosfera intima si placuta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro