Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa redecorezi o locuinta usor si fara mari cheltuieli?

Omul este o fiinta sociala care, inca, din cele mai vechi timpuri a incercat intotdeauna sa-si faca viata mai usoara si mai frumoasa. Inca din negurile istoriei, a epocii pietrei, au ramas dovezi ale spiritului artistic si a dorintei de frumos, cum sunt celebrele picturi rupestre de la Altamira si Lascaux. In Grecia Antica si Imperiul Roman, oamenii vremii au facut o adevarata pasiune pentru frumos si amenjarea locuintelor cu impunatoare fresce murale sau celebrele mozaicuri descoperite in anticul Pompei. Probabil tot in acea perioada au descoperit si intrebuintat tesaturile ca si perdele sau cuverturi de pat. Perdelele ulterior in Evul Mediu, Renastere si Modernism au evoluat si au devenit un accesoriu indinspensabil din locuinta, avand diferite roluri cum ar fi unul izolator, sa tina frigul departe si sa mentina o anumita intimitate. Cea mai mare diversificare si intrebuintare au avut-o tapiseriile si cuverturile care impodobeau inclusiv peretii reci, paturile, mesele si scaunele. Revolutia industriala a marcat dezvoltarea uluitoare a textilelor, productia in serie mecanizata, care a inlocuit munca umana cat si descoperirea fibrelor sintetice si a colorantilor sintetici contribuie cu desavarsire la productia in masa a perdelelor, cuverturilor si a tuturor textilelor, permitand tuturor accesul si utilizarea lor. In zilele noastre perdelele, cuverturile si textilele prezinta culori si texturi dintre cele mai variate care permit abordarea unor noi solutii in decorarea locuintelor.

Omul modern isi redecoreaza interiorul casei la un interval din ce in ce mai scurt, de obicei cel mai protivit moment ales pentru redecorare este in preajma sarbatorilor sau anul nou, cand fiecare isi doreste un camin cald si primitor. Aflandu-ne in prag de sarbatori este un moment propice pentru a ne redecora locuinta cu mici achizitii care sa ne confere un spatiu mai intim, mai placut si mai frumos. Cel mai simplu, ieftin si eficient mod de a cauta un anumit produs este internetul cu ajutorul caruia economisesti timp si poti apela la servicii sau comanda un produs cu un simplu clic. Daca ai nevoie de inspiratie, idei practice si materiale de calitate pentru amenajarea casei tale, perdele-online te invita in magazinul sau. Cu doua-trei articole achizitionate de pe situl perdele-online iti poti redecora camera intr-un mod intim si original oferindu-ti un confort si o placere de nebanuit.

Ferestrele pot fi redecorate apeland la o Perdea BELOCOLOR, cu o compozitie 70% poliester si 30% in, este usor de intretinut si spalat, cu o paleta foarte larga de culori. Iar greutatea materialului de 121 gr/mp, latimea, respectiv inaltimea fiind de 300 cm fac din perdeaua BELOCOLOR o perdea vaporoasa care confera o intimitate persoanelor discrete si poate fi in combinatie cu foarte multe draperii. Ce poate fi mai frumos decat sa privesti cum ninge si sa te bucuri de atmosfera creata de o perdea BELOCOLOR.



Patul poate fi redecorat cu o Cuvertura de pat SESAN, matlasata disponibila in diferite culori si dimensiuni. Cu siguranta stilul fiecaruia se regaseste in stilul decoratiunilor interioare ale locuintei sale, dar cu siguranta oricine poate gasi o cuvertura de pat special creata sa se potriveasca stilului sau. Ce poate fi mai frumos si placut la atingere, decat o cuvertura de pat matlasata, in Ajunul Craciunului cand astepti colindatorii in caldura caminului tau si savurezi miresmele si deliciile sarbatoriilor.



Daca valurile de colindatori vin si noaptea tarziu sau spre dimineata cu siguranta aveti nevoie si de un Pled BATIK, un accesoriu ce poate fi folosit in multe imprejurari, in cazul nostru in Noaptea de Ajun, daca se racoreste te poti inveli cu el in timp ce te delectezi cu programul de sarbatori si savurezi un pahar de vin fiert, asteptand colindatorii.



Cu casa redecorata, radiind de eleganta, extravaganta, energie si optimism, nu-ti mai ramane decat sa poftesti musafirii si sa le impartasesti si lor bucuria, si sa le arati cadoul primit de la Mos Craciun (Cuvertura de pat SESAN, Perdea BELOCOLOR si Pled BATIK). Recomand cu caldura si incredere perdele-online, cu certitudinea ca satisfactia si bucuria achizitionarii perdelelor sau cuverturilor de pat este de nepretuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro