Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Aparate pentru testare si verificare acumulatori

Tester baterii BBT205

Tester cu imprimanta inclusa, testeaza baterii de 12V plumb-acid, AGM si gel, verifica electromotorul si sistemul de incarcare ca si baterii de la 1V. Voltmetru integrat. Tiparire posibila in 20 de limbi.



Tester baterii Milton

Pentru baterii de pana la circa 100Ah. Testeaza electromotorul si intervalul de incarcare. Analiza bateriei dupa 10 secunde.



Tester Forrex 12V 420A

Testare suprasarcina, utilizare facila, rezultat precis, afisaj digital.



Tester baterii BT301

Tester cu imprimanta inclusa, protectie la socuri si rezerve role de hartie imprimanta. Pentru baterii pe baza de plumb-acid. Dupa introducerea valorii curentului de pornire CCA si normele DIN, SAE, IEC, ENc1, ENc2, se listeaza starea de sanatate si incarcare a bateriei. Afisare si tipariri posibile in 7 limbi.



Tester F2002

Masurator digital al tensiunii, aparat de verificare baterii, alternatoare si modulatoare tensiune. Tensiune baterii: 12V. Design rotund. Afisaj rosu. Clesti si cabluri de 10A. Se livreaza cu un clips practic pentru prindere de curea. Diametru 70x33 mm si greutate 70 grame.

Tester baterii GR1

Parametrii de utilizare: baterii 12V plumb-acid, AGM, spirala si gel pentru autoturisme si camioane, masini agricole si vehicule pentru partii. Posibilitatea de selectare a normelor EN, DIN, SAE, IEC, MCA, CA, CCA, JIS. Intervalul de lucru 100-2400 EN/SAE/MCA/CA/CCA, 100-1500 DIN/IEC. Optional imprimanta pentru tiparirea rezultatelor testarii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro