Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Audi

August Horch infiinteaza in 1899 compania A. Horch & Cie (mai tarziu cunoscuta ca Audi). In 1901 primul automobil audi este construit in uzina. Dupa 10 ani in 1909 August Horch intra intr-o disputa cu partenerii sai si in urma unui proces este nevoit sa renunte la companie si la numele ei. El infiinteaza in acelasi oras o noua companie, numele de Audi fiind de fapt traducere in latina a termenului "horch", astfel noua companie Audiwerke GmbH isi incepe activitatea in 1910.
In 1932 Audi se uneste cu inca 3 companii auto Horch, DKW si Wanderer sub numele de Auto Union. Sigla cu cele patru cercuri intrepatrunse a fost folosita de noua companie, cercurile reprezentand cele patru companii fondatoare. O perioada Auto Union a fost cumparata de Daimler Benz si apoi de Volkswagen, incepand din anii 1960-1970 marca Audi a fost reinviata odata cu productia primului automobil Audi 100 in 1968 care a fost un real succes de piata.
In prezent Audi AG este un producator german de automobile avand o gama variata de la supermini la SUV, de la diferite stiluri si caroserii, la cele mai variate preturi. Astfel marca Audi este brandul premium in cadrul concernului Volkswagen.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro