Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Motecx Motor Oil - Tratament complet pentru motor si sistem ulei motor

Motecx motor oil este un tratament molecular profesional folosit pentru a reduce uzura, a curata, a mentine curat si pentru a proteja intregul circuit si lubrifiere motor, atat pe motorina cat si pe benzina si GPL. Este folosit atat pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare.

Proprietati:

Tratament care permite curatarea eficienta si rapida a partilor cu depuneri din intregul sistem de alimentare, inclusiv partea de sus a motorului, precum si protejarea acestora.

Reduce consumul de carburant, reduce emisiile poluante, imbunatateste randamentul motorului, faciliteaza si imbunatateste pornirea la rece, faciliteaza si imbunatateste arderea carburantului, imbunatateste prestatiile, restabileste compresiile, reduce zgomotul datorat functionarii motorului, creste performanta uleiului utilizat la temperaturi si solicitari mecanice ridicate.

Actiune:

Curatare: Curata si mentine curat tubul de aspiratie, pompa, tuburi, garniturile elastice ale pistoanelor, inele racloare, tacheti hidraulici, rulmenti turbina, carter motor (arbore motor, rulmenti biele).

Protectie si antifrecare: Depune, prin dispersie o pelicula moleculara de protectie si anti-frecare care adera pe suprafetele metalice limitand uzura si orice depuneri noi.

Anticoroziva si Antioxidanta: Protejeaza partile metalice ale sistemului impotriva ruginii, oxidarii si coroziunii. Limiteaza frecarile si impiedica orice depuneri noi.

Antiuzura si Antifrecare: Reduce frecarea pieselor aflate in miscare. Reduce uzura pieselor metalice.

Mod de utilizare:

Se pune in uleiul de motor la fiecare 20000 km sau la fiecare inspectie a automobilului. Compatibil cu orice tip de ulei motor mineral, semisintetic sau sintetic.

Nota:

NU contine metale, cadmiu, PCB, halogeni, clor, fosfor, bariu, plumb, sulf, acetona, acizi, alcalini, coloranti, silicon, teflon, ceramice, nu ataca garnituri cauciuc si simeringurile, etc.

Disponibil in ambalaj de 100 ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro