Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Dune buggy - masini de teren


Dune buggy este o masina de agrement cu roti mari si late folosita in special in zonele cu dune de nisip sau plaje. De obicei este un vehicul modificat cu motorul montat pe un sasiu deschis, urmarindu-se cresterea raportului putere/greutate sau ambele. Echiparea cu anvelope "all-terrain" in loc de anvelope de nisip transforma un buggy intr-o "off road go-kart". 



Datorita simplitatii design-ului lor multe masini de acest tip au devenit din ce in ce mai specializate in functie de teren si echipare, functia fiind specificata in numele masinii. Avantajele utilizarii unei asemenea masini in locuri diverse au facut ca acestea sa intre si in echiparea armatelor moderne fiind echipate si cu armamanet usor.

Noile descoperiri in domeniu auto si implementarea noilor tehnologii in constructia acestor deosebite masini au facut ca tot mai multi constructori sa foloseasca fibra de sticla. Astfel a aparut o gama foarte variata de buggy, varietatea regasindu-se in multitudinea de forme si marimi ale masinilor buggy.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro