Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Prezentare

Evolutia pietei romanesti in domeniul piese auto a atras dupa sine dezvoltarea rapida a firmelor care activeaza in domeniul auto. Acest lucru a fost valabil si in cazul Reva Office, firma infiintata in 2004 in Targu Mures.

Activitatea firmei a demarat cu activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor. Odata cu dezvoltarea activitatii, portofoliul de produse si servicii s-a marit prin incheierea de contracte de colaborare cu parteneri din cele mai diverse domenii: piese auto originale, piese auto after market, lubrifianti, accesorii auto, echipamente service, sisteme audio si de securitate, etc.

Care este secretul unei afaceri de succes? Produse de calitate, distributie rapida, disponibilitate, servicii si consultanta – acestia sunt cu siguranta factori care asigura succesul. Dar mai presus de orice, ceea ce conteaza cel mai mult pentru noi este credibilitatea si increderea dumneavoastra. in firma si echipa noastra. Si de acest lucru vrem sa fiti siguri .

Produsele de cea mai inalta calitate, inovatiile permanente, originalitatea si permanenta atentie la nevoile si doleantele dumneavoastra, reprezinta suportul strategiei noastre de afacere.

Comercializam piese auto originale, piese auto after market, lubrifianti, accesorii auto, echipamente service, sisteme audio si de securitate, anvelope, aral, castrol, mobil, amortizoare, acumulatori, caroserie, directie, elemente franare, esapament, filtre auto, radiatoare, suspensii, stergatoare, ulei etc. pentru orice tip de autovehicule si camioane. detalii, cereri de oferta si comenzi pe site: www.newparts.ro pentru a va putea raspunde eficient si rapid la cereri de oferte va rugam sa completati formularul de pe site www.newparts.ro sectiunea cerere oferte.

Firma Reva Office se adreseaza tuturor clientilor si colaboratorilor, atat persoane fizice cat si juridice, carora le sunt furnizate ansambluri de produse-informatii-cunostiinte tehnologice ca solutie completa pentru satisfacerea clientului si pentru realizarea unui nivel cat mai ridicat al calitatii vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro