Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum montezi un pivot ?

Ridicati masina pe un elevator, pana la nivelul de lucru si scoateti roata.

Desurubati piulitele si suruburile pivotului. Daca pivotul este fixat de bratul de suspensie prin nituri, indepartati-le. Folositi unealta speciala de montare (separatorul de pivot) conform indicatiilor pentru a scoate pivotul.

Montati pivotul SPIDAN. Folositi intotdeauna toate suruburile si piulitele incluse in trusa de reparatii. Fiti foarte precauti pentru a nu deteriora burduful si tineti cont de cuplurile de strangere in conformitate cu instructiunile de montare OE.

Montati roata si coborati masina. Strangeti si fixati suruburile rotii. Tineti cont de cuplurile de strangere in conformitate cu instructiunile producatorului vehiculului.

Dupa aceasta, efectuati o cursa de proba cu masina si inspectati cu atentie geometria rotii. Daca este necesar, ajustati-o.

Urmati intotdeauna instructiunile si procedurile recomandate in manualul de atelier relevant. Respectati intotdeauna cifrele cuplurilor de strangere indicate de catre producătorul vehiculului sau componentei.

Acordati intotdeauna atentie sigurantei dumneavoastra si a celor din jur. Va rugam sa lucrati in conditii de siguranta si sa purtati echipamentul de protectie.

Piesele sau uneltele in cadere pot provoca rani grave. Atrageti atentia clientului dumneavoastra cu privire la strangerea periodica a piulitelor rotii conform indicatiilor producatorului vehiculului.

Toate elementele de directie si piesele de montaj din cauciuc SPIDAN sunt conforme cu, sau depasesc standardele pieselor originale. Aceasta rezulta din testari extensive:
- teste ale duritatii tuturor componentelor.
- analiza materialelor.
- teste de impingere, tragere si ciclice.
- teste de durabilitate.
- piesele sunt testate in conditii reale de sofat pe traseu (pe distante de 40.000 km.).
- teste de infiltratii cu apa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro