Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Asorteaza-te cu bijuterii unicat intr-o seara de primavara

Femeile iubesc bijuteriile, le asorteaza cu diferite tinute si le poarta zilnic. Cred ca nu exista o femeie pe planeta, oricat de saraca si sa nu poarte cel putin o bijuterie. In general sunt atent la detalii, urmaresc gesturile oamenilor cu care vin in contact, observ tinuta, bijuteriile si atitudinea oamenilor. De multe ori stau si analizez ce observ zilnic la persoanele cu care intru in contact in diverse situatii. Am observat o caracteristica generala la femeile care lucreaza la ghiseu in relatiile cu publicul, indiferent de tinuta aleasa poarta aceleasi bijuterii. De cate ori mergi sa platesti facturile la ghiseu, doamnele de acolo au tot timpul aceleasi bijuterii de luna trecuta, aceleasi inele pe aceleasi degete de la mana, nimic schimbat sau modificat. In cazul acesta stai si te gandesti, oare sunt atat de scumpe bijuteriile respective, de nu le lasa inima sa le mai schimbe cu altele? Oare nu-si permit alte bijuterii ca sa mai diversifice accesorizarea tinutei? Sau din motive religioase ori traditionale, care mie efectiv imi scapa, poarta mereu aceleasi bijuterii? Oricat m-am straduit, o explicatie logica nu am gasit acestui tip de comportament al femeilor de la ghiseu. Inteleg sa porti verigheta tot timpul pe degetul inelar, pentru ca asa este traditia, dar totusi cerceii, lantisoarele, celelalte inele sau alte tipuri de bijuterii poti sa le mai schimbi cu altele, sa le asortezi in functie de tinuta aleasa. 

Set colier si cercei granat si aur 9K 600SN
Sunt sigur ca multe femei care poarta tot timpul bijuterii valoroase din aur, argint sau alte metale si pietre pretioase ar putea sa diversifice bijuteriile. Mi se pare cam plictisitor sa porti tot timpul aceleasi bijuterii. In opinia mea, cred ca poti sa achizitionezi bijuterii fabuloase la preturi acceptabile, care sa nu-ti afecteze bugetul si sa te bucuri de faptul ca poti purta in fiecare zi alte bijuterii. Regal Gold un magazin online de bijuterii create in Israel, mi se pare locul perfect de unde poti cumpara bijuterii unicat, realizate manual la cele mai bune preturi. Bijuteriile Regal Gold au un aspect modern, design proaspat si trezesc un spirit nou, exact cum natura se reinnoieste in fiecare primavara. 

Inel din argint - stiva de inele 92ST1 opal
Daca pasesti virtual in magazinul online de bijuterii Regal Gold, cu siguranta nu vei iesi cu mana goala, trebuie doar sa intri in lumea feerica a bijuteriilor create in Israel. Poti achizitiona bijuterii spectaculoase si in acelasi timp valoroase cum este acest set colier si cercei granat si aur 9K 600SN deosebit, aflat la o reducere substantiala de -25%. Setul este realizat manual si reprezinta o alegere perfecta pentru doamnele si doamnisoarele indiferent de varsta. Setul se recomanda drept un cadou luxuriant care sa bucure sufletul destinatarei si va ramane o fidela expresie a celor mai frumaose sentimente. Designul acestui set de bijuterii celebreaza frumusetea, feminitatea si iubirea, femeia romantica, visatoare si senzuala urmand a-si reflecta personalitatea in aceste pretioase accesorii made by Israel. 

Cercei argint cuart fumuriu E7439
O bijuterie exceptionala din magazinul online Regal Gold este acest inel din argint - stiva de inele 92ST1 opal, realizat din trei inele, doua goldfilled si unul cu opal. Elegant si sofisticat, inelul pune in evidenta mana purtatoarei. Un inel unic prin design, in pas cu tendintele actuale ale modei, ideal pentru a desavarsi o tinuta perfecta, plina de culoare si stralucire. Cerceii sunt nelipsiti din tinuta zilnica. In magazinul online Regal Gold poti descoperi o pereche de cercei argint cuart fumuriu E7439 cu montura dantelata in forma ovala, realizati manual. Acestia sunt cu adevarat o pereche de cercei decorati cu cuart fumuriu, cu un design clasic si unicat, ce radiaza frumusete si rafinament. Culoarea fumurie a cuartului este asociata cu rafinamentul, provocarea si misterul. Cerceii by Israel reprezinta un cadou cu adevarat distins pentru doamne si domnisoare elegante.. 

Bratara de argint masiva B1713 cu granat
La un pret accesibil poti achizitiona din magazinul online de bijuterii Regal Gold o bratara de argint masiva B1713 cu granat. O bratara masiva din argint este o bratara extravaganta, opulenta si stralucitoare. Poti indrazni sa atragi toate privile purtand aceasta bratara masiva? Bratara lucrata manual de mesteri artizani din Israel, imbina formele intr-un mod cu totul aparte, vorbind despre frumusete nemarginita. Modelele antice inserate in argint reprezinta simbolul perfectiuni bijutierilor artizani si totodata o bijuterie eleganta pentru o femeie puternica. 

www.regalgold.ro
Ramai efectiv fascinat de stralucirea, splendoarea si calitatea bijuteriilor din magazinul online Regal Gold. Daca doresti sa achizitionezi sau sa oferi cadou o bijuterie de exceptie, plina de emotie, ce ofera clipe magice de fericire celei care o va purta, intra in lumea virtuala a bijuteriilor by Israel, unde raportul calitate/pret este foarte bun. Regal Gold este magazinul tau online cu bijuterii unicat, realizate manual, importate din Israel. 

10 comentarii:

  1. frumoase piese ne -ai prezentat

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate bijuteriile alese de tine sunt superbe. Cel mai mult imi place bratara, poate pentru ca eu sut fan bratari :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci va avertizez ca bijuteriile alea masive de argint, gen bratara si inel sunt foarte reci. Eu nu le suport deloc, ca mana pe care le port devine rece, pe cand aialalta ramane cald.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam aspectul asta despre bijuteriile masive. Cred totusi ca depinde de anotimp, spre exemplu vara cand e canicula nici atunci nu le poti purta?

      Ștergere
    2. Pai ba da, insa mai multa vreme pe an e frig decat cald. Si acuma e imediat aprilie si ieri noaptea era 1 grad. Muream de frig. 3 luni e cald si gata.

      Ștergere
    3. Pai in curand o sa se faca bijuterii cu incalzire interioara daca nu exista deja asemenea bijuterii pe piata :)

      Ștergere
  4. mersi , mi-ai dat o idee de cadouri

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro