Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Te asteapta premii mari trebuie doar sa intri in panelul Mednet

O initiativa indreptata preponderent catre consumatori de orice fel este bine sa fie sustinuta de aceea va invit sa participati activ la campaniile de sondaje realizate de centrul Mednet in viitor. Toate sondajele viitoare vor fi insotite de tombole si premii atractive pentru toti respondentii, care intr-un fel se doreste a fi rasplatit timpul acordat completarii unor sondaje dar mai ale implicarea si interesul fata de campanii. 

https://www.research.net/s/TZKS3DC

Compania Mednet Marketing Research Center este membra ESOMAR (The World Association for Research Professionals) si SORMA (Societatea Romana de Marketing si Cercetarea Opiniei Publice) fapt ce constituie o garantie in plus pentru calitatea serviciilor oferite. 

Crearea acestui panel are ca principal scop realizarea unei baze de date cu persoanele care sunt de acord sa participe la viitoare sondaje online organizate de compania Mednet Marketing Research Center. Baza de date nou creata va contine o serie de informatii socio-demografice, printre care si adresele de email ale respondentilor. Informatiile furnizate de respondenti vor fi tratate cu maxima confidentialitate, insemnand ca nu vor fi divulgate unor terte persoane ci vor fi folosite in scop intern de compania Mednet Marketing Research Center (pentru invitatii la sondaje si analiza statistica). Persoanele inscrise vor primi pe adresa de email declarata invitatii la sondaje online desfasurate de Mednet Marketing Research Center. Fiecare sondaj online va fi însotit de o noua tombola iar completarea chestionarelor primite pe email ii va inscrie la aceasta tombola, automat. Asadar este o buna oportunitate de a va exprima opiniile si a raspunde la chestionare in primul rand, apoi in al doilea rand automat sunteti inscrisi si la tombole cu premii super atragatoare. Nu trebuie sa ratati nici o sansa, inscrieti-va cat mai repede pentru a nu rata nici un sondaj, respectiv nici o tombola. 

https://www.research.net/s/TZKS3DC

Ganditi-va care sunt avantajele inscrierii intr-un panel online, eu va sugerez cateva, cum ar fi: in primul rand veţi face parte dintr-o comunitate online de persoane cu acces la studii de piata actuale si interesante. Aveti o oportunitatea prin care va veti putea exprima opinia despre produsele si serviciile de pe piata romaneasca si veti contribui la imbunatatirea lor in folosul consumatorilor. Apoi toti veti avea sansa, la fiecare chestionar online completat, sa castigati premii in bani sau produse, fiecare studiu desfasurat de Mednet Marketing Research Center venind si cu o tombola cu premii. Dar nu in ultimul rand, veti cunoaste mai bine ce inseamna market research si cum contribuie acesta, prin contactul direct cu dumneavoastra, consumatorul final, la imbunatatirea activitatii companiilor, a produselor si serviciilor oferite de acestea si la cunoasterea in profunzime a societatii. 

https://www.research.net/s/TZKS3DC

Nu uitati ca toti cei care se inscriu in Panelul Online al Mednet Marketing Research Center, participa automat la o tombola cu premii foarte atragatoare, cum ar fi un aparat foto digital Fujifilm sau unul dintre cele 10 USB-uri Flash Driver de 4 GB. Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te aici. Poti vizita si pagina de Facebook Mednet pentru a fi la curent cu toate noutatile, sondajele si tombolele viitoare. 

Am pus pentru a va putea usura inscrierea si accesul la sondaje si premii, o imagine Mednet, in partea dreapta a paginii, cu un simplu click puteti intra in panel si va puteti alatura comunitatii Mednet. Mai stai pe ganduri? Este simplu de tot, dai click pe imaginea Mednet, intri in panel, completezi datele necesare, finalizezi actiunea si esti inscris automat la tombola cu premii. Se poate ceva mai simplu de atat? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro