Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Land Cruiser Toyota Auto Body Tackle Dakar

Pe vehicul sunt montate amortizoare sport special customizate, care au o forta de amortizare flexibila pentru a putea oferi stabilitate la conducere intr-o varietate de conditii de drum. Dificultatea traseului este extrem de ridicata, participantii avand de parcurs 10.000 km pe drumuri proaste. Amortizoarele au un sigiliu puternic pentru a preveni intrarea nisipului din desert, in conditii dure de drum cu mult praf.

Amortizoarele au un rezervor separat, pentru a putea creste volumul de ulei necesar la o temperatura foarte ridicata si la distante foarte lungi. Amortizoarele au o constructie usoara, iar forta de amortizare este reglabila, pentru a putea asigura capacitatea de reactie pe care vehiculul o necesita pe trasee dificile.



Raliul Dakar se va desfasura in America de Sud si va strabate Argentina, Chile si Bolivia. Prima editie a raliului a avut loc in anul 1977 in Africa si anual concurează 50 de natiuni. Evenimentul este considerat deopotriva o competitie si un test de aptitudini in domeniul navigatiei.

Inginerii KYB au colaborat indeaproape cu echipa Landcruiser pentru a testa functionarea amortizoarelor si a masinii in conditii extreme si pentru a se asigura ca amortizoarele vor face fata viitoarelor provocari.

KYB este unul dintre cei mai mari furnizori de amortizoare din lume pentru producatorii de vehicule, avand 1 din 4 masini dotata, inca din linia de productie din intreaga lume cu ajustari KYB ca si standard. De asemenea, KYB furnizeaza in Europa o gama larga de arcuri elicoidale, kit-uri de montaj si kit-uri de protectie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro