Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Profita acum de Campania “Canon Cashback plus 3 ani garantie” !

Nevoile omului modern sunt din ce in ce mai mari si mai inteligente. Din proprie experienta, pot declara cu mana pe inima ca, anumite aspecte ale vietii nu le mai pot concepe fara electronice si electrocasnice de ultima generatie, care, in ultimul timp ne-au intrat cu adevarat in ADN si le simtim lipsa in momentul in care avem cea mai mare nevoie de ele. Viata noastra zilnica se desfasoara si depinde in mare masura de tot felul de aparate electronice si electrocasnice, informatica si internetul ne ocupa tot mai mult din timp si ne afecteaza intr-o masura mai mare sau mai mica, ritmul zilnic. Evolutia, surprinzator de rapida, a tehnologiei in informatica si electronica, face ca anumite aparate electronice sa devina demodate sau pur si simplu sunt depasite de noile cerinte hardware sau software de pe piata, asadar, devine imperativ necesara achizitia unor noi aparate electronice si electrocasnice. Observam ca nu trec mai mult de 6 luni si apare un nou model pe piata, mai performant, mai frumos, fie ca vorbim de telefoane, tablete, laptopuri sau imprimante.

Campania “Canon Cashback plus 3 ani garantie”

Imi aduc aminte cu nostalgie, cat de nepasator eram, in urma cu mai bine de 15 ani, in timpul facultatii, mai ales vis-a-vis de tehnologie si electronice. Chiar nu conta daca aparea un model nou de telefon sau de calculator. Atata timp cat era functional, orice device era bun. Nu ma interesa ce performante are, ce putere, cata memorie? Tot ce conta era sa fie functional si ieftin. Am trecut printr-o panica sora cu moartea cand trebuia sa-mi predau lucrarea de licenta. Ca student, eram mai nesabuit si nu ma organizam intotdeauna cum trebuie, asa ca, de multe ori, ramaneam in urma si trageam tare pe ultima suta de metri. Asa am patit si cu lucrarea de licenta. Am reusit sa o termin in ultimul moment de scris, apoi am umblat ca bezmeticul ca sa gasesc undeva sa o scot la imprimanta in trei exemplare si sa o duc la lagat. Ca un dat, toate xeroxurile erau pline ochi si lucrau la foc continuu, nu eram singurul student ce trebuia sa-si predea lucrarea de licenta. Ca sa-ti listezi lucrarea de licenta, trebuia sa te pui pe lista la coada si sa astepti pana iti vine randul. Uneori dura si cate 2-3 zile, timp de care nu mai dispuneam. Mai aveam o singura zi la dispozitie in care trebuia sa listez si sa duc la legat lucrarea de licenta, apoi sa o predau in ultima zi in care se mai puteau preda.

Canon i-SENSYS LBP7110Cw

Neavand multe solutii la indemana, m-am intors in camin. Stiam ca la doua camere de mine, pe acelasi palier, era o camera cu studenti la informatica, ce aveau o imprimanta. I-am rugat pe cei din camera sa-mi imprumute imprimanta, doar atat cat sa-mi listez lucrarea de licenta. Ma intorc in camera cu o imprimanta „no name” sub brat si un CD cu drivere. O montez, o pornesc, instalez driverele si restartez calculatorul. Intru in fisierul cu lucrarea de licenta, il deschid, dau click pe butonul de print, mi se deschide o fereastra, dau click pe ok si astept cu nerabdare ca sa porneasca imprimarea, sa se intample ceva, sa scoata foile imprimate. Dupa 2-3 minute de asteptat, nu se intampla nimic. Reiau pasii facuti si astept din nou. Imprimanta se incapatana ca sa nu functioneze. Am reinstalat driverele, am restartat calculatorul, am oprit si repornit imprimanta, dar tot fara rezultat. Faceam deja fel si fel de scenarii in minte, care mai de care mai catastrofale. Imi si imaginam cum o sa ratez examenul de licenta din cauza ca n-o sa reusesc ca sa predau lucrarea la timp si ce o sa le spun parintilor ... Un scenariu cat se poate de apocaliptic si timpul se scurgea fara ca sa pot lista nimic. N-am avut incotro, mi-am luat inima in dinti si am mers din nou in camera informaticienilor unde i-am rugat, sa vina unul dintre ei ca sa ma ajute cu imprimanta. Cred ca aveam o fata de disperat, pentru ca, imediat unul dintre ei a lasat jocul de pe calculator si m-a insotit pana in camera mea, unde din cateva clickuri, ca un magician a pornit imprimanta. Eram salvat! In mai putin de o ora aveam cele trei exemplare gata listate, inca era hartia calda cand am dat fuga cu ele la legatorie. A doua zi au fost gata si am reusit sa predau lucrarea de licenta in ultimul moment.

Canon MAXIFY MB5350

Mi-am adus aminte de experienta prin care am trecut cu lucrarea de licenta in momentul in care am descoperit Campania “Canon Cashback plus 3 ani garantie”. Prin aceasta campanie Canon pune la dispozitie o serie de produse pentru care cumparatorii vor primi inapoi o suma de bani, plus o garantie extinsa cu o durata de 3 ani. Produsele aflate in promotie apartin in special gamelor MAXIFY si i-SENSYS, ce contin echipamente pentru imprimarea, scanarea si managementul documentelor, dedicate in special segmentului de companii mici si mijlocii.

Toate modelele Canon care sunt in promotie

Astfel, fiecare client dupa achizitionarea unui produs Canon aflat in promotie, trebuie sa acceseze link-ul Campaniei Canon Cashback plus 3 ani garantie sa se inregistreze online prin intermediul formularului de pe site si sa completeze numarul de serie al produsului, sa scaneze si sa incarce o copie a facturii sau a bonului fiscal - pe acestea sa fie mentionate clar denumirile produselor achizitionate, si o fotografie a codului de produs si a codului EAN, aflate pe cutia produsului, in formularul de solicitare on-line. In urma inregistrarii, participantul va primi un mail de confirmare. In cazul in care acest mail nu este primit, inregistrarea nu este valida. Valoarea de Cashback aferenta produsului Canon achizitionat se va returna doar prin transfer bancar, in contul mentionat de participant la inscriere.

Anii au trecut, tehnologia a avansat, acum iti poti permite si depinzi de o imprimanta, atat la locul de munca cat si acasa. Nu-mi pot imagina viata fara o multifunctionala performanta, cu conectivitate smartphone si cloud, aflata la indemana, pentru ca nu stii niciodata cand primesti un mail, un document sau un fisier important, ce trebuie imprimat sau scanat, de urgenta. In concluzie, imprimanta este un obiect extrem de util intr-o casa sau intr-un birou si ii simti cel mai mult lipsa atunci cand trebuie sa imprimi sau sa scanezi ceva rapid si-ti dai seama ca nu ai unde. Profita acum de cea mai tare si mai inedita campanie „Canon Cashback plus 3 ani garantie”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro