Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sfaturi utile pentru montarea amortizoarelor KYB

Nu prindeti tija pistonului cu ustensile (chei mops, patent, etc), deoarece acest lucru va deteriora suprafata tijei ducand la deteriorarea garniturii si scurgerea uleiului.

Nu puneti apa, ulei sau alte lichide in interiorul locasului amortizorului cu suport/picior, deoarece ar putea sa deterioreze cartusul. Cartusele KYB sunt create pentru a fi folosite fara lichid atat la temperaturi ridicate cat si la temperaturi scazute.

Folositi o cheie fixa pentru a strange piulita de pe tija pistonului. Prin folosirea sculelor de impact, efortul de torsiune poate fi mai mare decat cel recomandat.

Folositi piese de fixare (piulite, distantiere, saibe, etc) furnizate cu amortizorul KYB, in locul pieselor OE, deoarece uneori acestea ar putea avea dimensiuni diferite. Daca amortizorul care este inlocuit nu este cel original, ci o piesa dintr-o alta marca, nu se pot refolosi alte piese auxiliare (husa protectoare, opritor socuri, bucsa, etc.) pentru amortizorul KYB. Ati putea avea nevoie de o comanda de piese OE.

Amortizoarele trebuie inlocuite in perechi. Intotdeauna amorsati amortizoarele inainte de folosire – extindeti complet si comprimati unitatea de 3 ori pentru a indeparta aerul din interior.

Mereu sa va asigurati ca vehiculul este pe cele 4 roti ale sale inainte de a strange montajele superioare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro