Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cinci saptamani, cinci tari, un singur Trofeu si multe vedete!

UEFA Champions League Trophy Tour presented by UniCredit, care a demarat in capitala Germaniei, Berlin, traversand Ungaria, Romania, Bosnia-Hertegovina siBulgaria, pe parcursul a 5 saptamani. Turneul a inceput in Romania prin intrarea Cupei in tara in data de 29 septembrie, iar pe data de 4 octombrie ajunge in Bucuresti. In Bucuresti va avea loc vineri o conferinta de presa la care vor participa legendele fotbalului Fabio Capello, Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour si Miodrag Belodedici, Ambasador Oficial al Turneului in Romania. Evenimentul are loc pe 4 octombrie 2013, incepand cu ora 12:00, in incinta expozitiei “UniCredit Walk of Champions”, amplasata in Piata Enescu din Bucuresti.

UEFA Champions League Trophy Tour
Iubitorii fotbalului au ocazia sa vada live mult ravnitul trofeu al campionilor in Bucuresti, cred ca fiecare dintre noi are emotii nestapanite cand vine vorba de trofeu. Eram destul de mic in ’86 cand Steaua a castigat Cupa Campionilor, imi aduc vag aminte de acel meci vazut la un televizor alb-negru, noroc ca au existat ulterior inregistrari si am reusit sa revad de mai multe ori meciul. Prin ’92 eram mai maricel si auzeam discutand barbatii la cate-o halba de bere despre meciuri si noile modificari aduse, cu faza grupelor dupa meciurile de calificare, tin minte ca erau reticenti oamenii si nu prea erau de acord considerand majoritatea ca introducerea grupelor o sa scada valoarea competitiei si fiecare isi expunea parerea, dar spre bucuria mea mie imi placeau grupele pentru ca puteam urmari mai bine meciurile. Urmarea meciurile cu sufletul la gura, la vremea respectiva in cartier erau foarte in voga abtibildurile cu fotbalisti, iar eu eram un colectionar infocat, avand in colectie peste 100 de “vedete”. Urmaream meciurile cu sufletul la gura si de fiecare data tineam cu echipa din care aveam cei mai multi fotbalisti, ce fericit eram daca mai si castiga echipa favorita, pentru ca le crestea valoarea la schimbul din fata blocului. Prima finala a UEFA Champions League a fost intre Olympique Marseille si AC Milan, ce-i drept aveam de la fiecare echipa “vedete”, dar aveam de la Marseille cele mai multe dubluri si speram sa castige. Nu va pot descrie bucuria victoriei fancezilor, daorita lor mi-am dublat colectia de “vedete”.

Micul meu trofeu de la Blogal Initiative
Ma bucura intotdeauna cand o echipa romaneasca reuseste sa ajunga in grupele Champions League, chiar am reusit sa vad cateva meciuri live, putine dar memorabile. Nimic nu se compara cu emotia si atmosfera de la un meci de Champions League, corul suporterilor iti ridica parul in cap, te trec fiori cand simti cum trepideaza stadionul, totul este feeric si la superlativ, iar daca mai si castiga baietii nostri atunci poti spune cu mana pe inima ca ai avut o seara perfecta, nu-ti mai incapi in piele de bucurie. Mi-as dori sa prind in viata asta inca o data un moment in care o echipa romaneasca sa ridice deasupra capului trofeul Champions League si eu sa fie prezent pe stadion sa sarbatoresc victoria.

Pana acum n-am avut ocazia sa vad trofeul, numai la televizor sau pe internet, abia astept sa il vad live sa-l simt aproape, sa-i simt puterea, sa simt tumultul si nazuintele atator jucatori de fotbal de a-l ridica deasupra capului. Apreciez initiativa Unicredit de a aduce trofeul si in Romania si ma bucura enorm acest fapt, o ocazie unica poate intr-o viata sa ajungi atat de aproape de el.

Micul meu trofeu de la Blogal Initiative
Fanii fotbalului, vor avea astfel parte de o experienta de neuitat, intrand in lumea UEFA Champions League si traversand o expozitie presarata cu multe suveniruri valoroase, apartinand unor figuri marcante din lumea fotbalului. Drumul vizitatorilor se finalizeaza cu vizitarea Trofeului, amplasat in cel mai inalt punct, pe puntea unui vehicul special supraetajat, intr-un balcon ceremonial, unde fiecare poate urca si se poate fotografia cu acest simbol al fotbalului la superlativ, fiind transpus in atmosfera de sarbatoare. In plus pasionatii de fotbal sunt asteptati sa traiască atmosfera efervescenta a UEFA Champions League in expozitia Walk of Champions si se fotografieze alaturi de celebrul Trofeu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro