Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Articulatiile de viteza constanta

Acest lucru este posibil datorita capacitatii sale de a se extinde si de a fi flexibila in mai multe directii. Avand in vedere pozitia acestei articulatii pe masina, produsul este expus la murdarie, sare, noroi, pietris si apa, in mod frecvent. Aceasta necesita inspectie frecventa si, daca este necesar, inlocuire pentru a asigura siguranta si fiabilitatea continua.

Articulatii auto


Inspectarea, diagnosticarea si inlocuirea burdufului. Burduful este singurul sigiliu de protectie impotriva particulelor care intra in unitatea articulatiei CV-mixte. Inspectarea burdufului este un element cheie pentru functionarea perfecta a articulatiei.

Verificati burduful prin rotirea volanului si cautati fisuri si materiale de degradare. Inlocuiti intotdeauna articulatia CV-mixta daca burduful este deteriorat si unitatea a fost degradata, mai ales daca observati ca tot lubrifiantul este pierdut. Zgomotul este adesea primul semn ca articulatia CV, are probleme. Un zumzet constant ar putea fi cauzat de lipsa de lubrifiant in interiorul sau exteriorul articulatiei. Prin urmare, este absolut necesara inspectarea burdufului pentru fisuri. Un zgomot in timpul accelerarii / decelerarii, ar putea fi cauza unei articulatii comune uzate.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro