Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Look inedit - montarea extensiilor Belher pentru o tranformare spectaculoasa





Daca iti doresti o schimbare de look, insa podoaba capilara lasa de dorit, extensiile de par pot fi o solutie optima ce iti rezolva in timp util aspectul coafurii. Belher.ro sau Beauty Bar-ul specializat in ingrijirea parului iti sta la dispozitie cu hair stylisti profesionisti ce fac extensiile de par sa para naturale in orice conditii.

Exista doua modalitati, in cazul in care esti hotarata sa iti pui extensii si anume una full head si una extra volum.

Tipuri de extensii

In primul rand, acestea pot fi din fir natural sau sintetic. Pe Belher.ro le poti regasi pe cele din par natural intr-o gama deosebit de diversificata deoarece prezinta si un numar mare de avantaje. Spre exemplu, se pot coafa si aranja la fel ca parul natural. La polul opus, firele necesita atentie la coafare intrucat o solutie termica cu temperatura prea mare poate sa le deterioreze.

Inainte de a alege sa iti montezi orice fel de extensii de par, sfatul oferit pe Belher.ro este de a apela la servicii profesioniste pentru ca noul look sa fie cel dorit. Montarea extensiilor este o activitate pretentioasa care in cel mai multe cazuri presupune adaugarea suvitelor pe rand sub diverse tehnici.

Pe Belher.ro se regăsesc produse in diferite game precum Premium sau extra volum, Deluxe - dublu volum și VIP- triplu volum.

Extensiile din colectia Premium sunt tape on, cusute, clip-on, nanoring toate acestea fiind atestate calitativ de categoria parului indian Remy pe care cei de la Belher il utilizeaza.

Extensiile tape-in rezista undeva intre 6 si 8 saptamani, dupa care necesita remontare, iar avantajul consta in preturile accesibile ale operatiunii.


Mai nou o revolutie in tehnica de montare al extensiilor de par este cea a nodului brazilian, ideala pentru persoanele cu piele sensibila ce nu suporta diferite produse de prindere clasica a extensiilor.

Specialistii Belher garanteaza o rezistenta a acestei tehnici de pana la 6 luni, timp in care parul se poate spala sau coafa la fel ca cel natural.

Mainile expertilor salonului Belher Beauty Bar pot creea transformari de look spectaculoase care sa fie receptate in mod natural, ca si cum acela chiar ar fi parul tau natural. Tehnica nodului brazilian este potrivita pentru oricine si pentru toate tipurile de par, de aceea este apreciata de majoritatea.


Tinand cont de ritmul de crestere al parului, odata la 6 luni este necesara demontarea si montarea extensiilor de catre specialisti. In concluzie, perioada de rezistenta este insemnata si mai mult decat atat riscurile de afectare al parului natural sunt inexistente.

Ingrijirea extensiilor este recomandata sa fie tot la salon, deoarece calitatea produselor profesionale Belher este de necontestat. Se pot comanda desigur si la domiciliu. Acasa, in schimb poti sa iti prinzi parul seara intr-o coada lejera pentru a nu se incurca firele, aspect valabil in cazul extensiilor clip-on si tape in.

In concluzie, Belher Beauty Bar sta la dispozitia doritoarelor cu informatii despre schimbarile de look si metodele aplicate pe Belher.ro, dar sunt disponibile și imagini intuitive pe paginile de Facebook sau Instagram pe https://www.instagram.com/belher.ro/.  In orice caz, avantajul de a alege extensiile pentru o coafura de invidiat consta in aspectul unui par mai lung, mai voluminos, ce denota rezistenta si sanatate. Punctele de reper sunt:  Mall Baneasa si Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, Bucuresti. Poti face programari nr de telefon 0722 466 444.






surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro