Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Mana cu mana

Copiii din centrele de plasament au nevoie de noi, au nevoie comunitate, au nevoie de sprijin pentru integrare sociala in lipsa unei familii functionale care sa indeplineasca acest rol. Cu greu poti inlocui o familie functionala in cazul copiilor institutionalizati. Intotdeauna organismele de stat lasa mult de dorit cand vine vorba de a oferi sprijin eficient pentru formarea sociala corecta a acestor copii, in viitori adulti. 

Campania Mana cu Mana

Campania Mana cu Mana ne aduce in atentie acesti copii din centrele de plasament care sunt copii cu viitor, copii normali si frumosi, care au nevoie de un mic ajutor din comunitate pentru a reusi pe drumul dificil pe care au fost nevoiti sa porneasca in viata. Prin Mana cu Mana se strang fonduri (donatii online si de la companii) pentru acele activitati care scot acesti copii in afara centrelor de plasament (ii introduc in comunitate, pentru integrarea sociala), dar, in acelasi timp, sunt transmise cateva mesaje general valabile cu privire la modul in care societatea trebuie sa priveasca existenta copiilor din centrele de plasament si sa reactioneze corect in acest context. Copiii din centrele de plasament nu sunt doar cifre, nici probleme de rezolvat, ci sunt fiinte umane, viitori adulti in societatea noastra. 

Prin obiectivul si impreuna cu fotograful Horia Manolache, copiii din 2 centre de plasament din judetul Constanta vor realiza fotografii artistice avand ca subiect tocmai mainile lor si legatura simbolica intre copii, personalul din centre si comunitate. Compozitiile (realizate de Gabi Toma un artist grafic de exceptie) vor ilustra speranta, viitor pozitiv, prietenie, echipa, capacitate de reusita si atitudine pozitiva. 

In concluzie, strangerea de fonduri se va realiza prin donatii online si offline, de la persoane fizice si companii, prin mai multe sisteme, pornind de la achizitionarea de fotografii si desene, inclusiv licitatie. 100% din fondurile obtinute se vor utiliza pentru activitati dedicate copiilor din centrele de plasament implicate in campanie, mai ales activitati in afara centrelor precum excursii, programe culturale si artistice, activitati recreative, spectacole, cursuri sau meditatii scolare. Hai sa transformam visele lor in realitate.



surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro