Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Rezolva simplu

Pivotul este o parte esentiala a oricarei articulatii sferice MOOG. MOOG face tot posibilul pentru a face aceasta articulatie puternica sau chiar mai puternica decat echipamentul original.

Dupa cum probabil stiti, pivotul poarta greul fortelor care calatoresc prin articulatia sferica. MOOG ofera rezistenta la uzura, printr-o combinatie complexa de materiale metalurgice, optimizand special fiecare pivot la cererile de aplicare ale acestuia – fiind departe de abordarea "se potriveste universal tuturor aplicatiilor".

MOOG incepe cu un aliaj de otel de inalta calitate. Pivotii conici necesita o inclinare precisa cu filet laminat pentru a asigura inchiderea perfecta. Acoperirea galvanica este aplicata pivotului, pentru fiecare articulatie de aluminiu, pentru a preveni coroziunea. Anumite aplicatii, cer ca pivotii sa se supuna unui tratament termic specific numit durificare prin inductie. Durificarea prin inductie implica incalzirea pivotului pana cand devine rosiatic, apoi se raceste, pentru a crea o suprafata rezistenta la uzura pe articulatie. Un alt tip de inductie implica racirea rapida pentru a spori structura regiunilor sub-taiate si conice pentru rezistenta la surmenaj superior. Ambele procese duc la un pivot care este tare si puternic la exterior, dar moale pe interior. Acest lucru permite pivotului sa se indoaie si sa nu se rupa in caz de impact puternic, prevenind astfel o pierdere totala a directiei. Prin aceste procese, MOOG creeaza un pivot care in mod tipic depaseste puterea celor originale.

Pivotii MOOG sunt proiectati cu o parte exterioara intarita si o parte la baza moale, ceea ce le permite sa se indoaie in loc sa se rupa in timpul unui impact puternic. Aceasta previne pierderea completa a directiei, care ar aparea in cazul in care pivotul s-ar rupe. In plus, prin materialele OEM si tratamentul termic folosit in modelele de pivoti MOOG, aceste piese ajung sa satisfaca sau chiar sa depaseasca calitatea OEM.

Pivotii MOOG sunt dotati cu:
  • constructie din aliaj de otel forjat, care elimina prelucrarea in forma conica
  • compozitie de otel care produce consistenta mai puternica decat in mod obisnuit
  • constructie MOOG care ofera o durabilitate excelenta cu un invelis exterior tare, tratat termic.

Materiale slabe si/sau necorespunzatoare pot duce la functionarea necorespunzatoare sau esecul articulatiei sferice.
  • lipsa de prelucrare termica poate duce la pivoti crapati/rupti si la pierderea directiei.
  • unii furnizori nu supun pivotii proceselor de durificare prin inductie, ceea ce cauzeaza scaderea rezistentei cu pana la 50%.
  • prelucrarea gresita a capului de pivot poate duce la aparitia micilor crapaturi care in timp vor duce la ruperea intregului pivot.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro