Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Placute de frana inovative pentru cei care cauta piese de inalta calitate

Placutele de frana noi, marca Jurid White, de la producatorul Honeywell

Jurid este singurul furnizor OE care asigura tehnologia inovativa si calitatea noilor placute de frana Jurid White. Aceste placute de frana incorporeaza toate caracteristicile remarcabile si-l diferentiaza de alti competitori pe furnizorul de piese OE, Jurid, oferind o franare in conditii de siguranta, fara zgomot, asigurand o buna performanta de rulare.

Fara a pierde din performanta noile placute de frana Jurid White, asigura, un nivel de confort de neatins, datorita asigurarii unei franari aproape fara praf si zgomot. Placutele de frana Jurid White, depasesc cu mult cerintele standardului ECE R90. In dezvoltarea noilor placute de frana care nu contin fire metalice si sunt aproape fara praf, un ajutor real le-a oferit experienta acumulata din piata americana. Placutele de frana Jurid White au fost special proiectate pentru soferii mai pretentiosi la care le place confortul, si doresc sa se bucure de o janta bine intretinuta si curata atunci cand ajung la destinatie.

Jurid White

Impresiile subiective confirma testele obiective

Pentru a dovedi si obiectiv cat de curata este janta s-au efectuat anumite teste reproductibile. Pe de o parte s-au efectuat teste de laborator, in mediu curat, iar pe cealalta parte s-au efectuat teste in trafic cu toate posibilele efecte secundare. S-au utilizat placute de frana Jurid standard si Jurid White. Jentile de aluminiu utilizate la aceste teste au fost noi, din fabrica. Testele in trafic sau efectuat in conditii de drum uscate intr-o perioada de o luna parcurgand circa 1560 km. Pe bancul de probe in laborator s-au efectuat teste, in conditii de interior, 2 zile.

Testele standard utilizate in industria auto includ si un test de conducere cu franari, accelerari in conditii amestecate de drum, oras si autostrada pentru a se apropia de utilizarea reala.

Material nou, uzura redusa

Pentru productia unor placute performante care la franare degaja o cantitate mica de praf a fost necesara dezvoltarea unui nou material de frictiune. Materialul de frictiune utilizat de Jurid White este un material nou, inovativ, un amestec fara particule metalice. Pe langa minimalizarea prafului la franare, analize extinse de laborator si teste practice arata o uzura minima a placutelor si a discului de frana cand sunt utilizate in pereche.

Cea mai buna calitate intr-un ambalaj exclusivist

Noile placute de frana sunt comercializate intr-un ambalaj reprezentativ. Nu numai aspectul sau exclusivist atrage privirile, dar si caracteristicile care sunt importante in activitatea practica, sunt izbitoare. Ambalajul produselor se poate inchide in siguranta, dar totusi se poate deschide foarte usor pentru a scoate din el placutele de frana. Etichetele sunt aplicate practic pe cutii.

Livrarea placutelor de frana Jurid White incepe cu seria BMW iar gama de produse este completa din 2013.

Nu exista franare mai silentioasa

Nivelul de zgomot emis la franare de noile placute de frana Jurid White s-a redus in asa fel incat aceasta este cea mai silentioasa placuta de pe piata, conform verificarii SAE J 252. Faptul ca placuta este extensiv echipata cu tesituri si sloturi, iar placa din spate este protejata cu o pana de fixare foarte eficace inseamna ca zgomotele generate in timpul franarii sunt in mare parte absorbite. Ca rezultat, placutele de frana Jurid White ofera un confort optim pentru conducatorii auto pretentiosi si nu numai.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro