Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Prietenos cu mediu si cu masina ta!

Schimbarile climatice reprezinta o provocare complexa la nivel mondial si exista o preocupare continua in cresterea calitatii aerului pe care il respiram. 

Convertorul catalitic isi asuma un rol foarte important in noile cerinte tehnice si tehnologice, asigurand conformitatii cu diferite directive si contribuind la o reducere efectiva, a emisiilor de poluanti, in special cele derivate din sistemele de evacuare. In Uniunea Europeana, integrarea de sisteme catalitice in toate vehiculele a devenit o cerinta incepand cu anul 1993 in motoarele pe benzina si din 1997 în motoarele diesel.

Produse Veneporte


Colectorul de evacuare este componenta care asigura conectarea la capul motorului. Gazele rezultate din interiorul cilindrului trec prin supapele deschise de evacuare si sunt apoi conduse de colector catre celelalte componente ale sistemului. Este un dispozitiv anti-poluare cheie si este unul dintre cele mai importante componente ale sistemului de evacuare. Functia sa principala consta in eliminarea poluantului. Gazele produse de combustie in interiorul cilindrilor motorului (hidrocarburi (HC), azot oxizi (NOx) si monoxid de carbon sunt transformate prin intermediul unor reactii chimice in substante care sunt inofensive in atmosfera si sanatatii umane, cum ar fi aburul (H2O), dioxid de carbon (CO2) si azot (N2)).

Datorita principiului lor de functionare, motoarele diesel folosesc intotdeauna aceeasi cantitate de aer si puterea este ajustata prin cantitatea de combustibil injectat. Filtrul de particule, este un dispozitiv pentru indepartarea particulelor solide din gazele de esapament provenite de la motorina. Eficienta acestui component are valori de peste 90%.

Amortizoarele de zgomot - au ca functie principala reducerea nivelului de zgomot cauzat de expulzarea gazelor de esapament a motorului. Ele trebuie sa furnizeze, de asemenea, trecerea corecta a gazelor de esapament, permitand functionarea corespunzatoare a motorului. 

In concluzie, prin stimularea productiei sale in ceea ce priveste sistemele de control al emisiilor, Veneporte intentioneaza sa devina unul dintre principalii producatori de componente pentru sistemul de evacuare, aducand astfel o contributie pozitiva, la imbunatatirea domeniului sanatatii publice si a durabilitatii ecosistemului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro