Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

A sosit momentul quartz-ului in amenajari interioare !

Amenajarile interioare le faci, de obicei, doar atunci cand esti nevoit, ai un buget si timp la dispozitie. Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand trebuie sa execut amenajari interioare, caut cele mai moderne si la indemana materiale. De fiecare data cand sunt nevoit sa fac amenajari interioare raman surprins de evolutia preturilor si diversitatea materialelor noi care au aparut pe piata. Chiar daca ai nevoie de un mester priceput care sa-ti execute lucrarea, de cele mai multe ori, cand il gasesti este super-mega-ultra ocupat de abia poti sa te coordonezi cu el. In plus, fiecare mester are tabieturile si preferintele sale pentru anumite materiale, astfel incat, cu greu il poti convinge sa foloseasca acele materiale pe care le doresti tu. 

Blaturi din quartz in bucatarie

Unul dintre cele mai noi materiale pe care l-am descoperit in magazinul online Sidera the Art of Quartz care urca in top, din toate punctele de vedere, este quartz-ul. Un material care poate fi utilizat, foarte usor si practic, pentru renovarea bucatariei sau a baii, la pardoseli sau la blaturile de bucatarie. Daca frumusetea quartz-ului este cel mai cunoscut lucru despre el, atunci rezistenta lui ar trebui sa-i aduca celebritatea printre materialele de constructii. Quartz-ul se mai remarca si datorita puterii si flexibilitatii superioare. Mai mult quartz-ul este rezistent la abraziune, zgariere, ciobire, spargere, temperaturi inalte, inghet si dezghet, dar si produse chimice din gospodarie, precum acizi, solventi si mucegai.

Infografic Quartz

Dintre toate materialele as mai alege quartz-ul pentru ca este un material cu absorbtie si porozitate minima, este antiderapant si foarte usor de intretinut. Usurinta cu care poti intretine quarz-ul il fixeaza in topul materialelor in care as investi fara a sta prea mult pe ganduri. Cu cat un material nu necesita solutii speciale de intretinere cu atat ii creste valoarea in ochii mei.

Utilizarea quartz-ului in baie


In ceea ce priveste quartz-ul dificultatile apar doar atunci cand trebuie sa-l alegi, intrucat paleta de culori nelimitata si gama diversificata de dimensiuni, forme si texturi starnesc imaginatia sa creeze zeci de combinatii potrivite pentru orice fel de spatiu. Ramai surprins cand iti dai seama cat de usor este de transportat cuartul si cat de usor poate fi instalat oriunde iti pofteste inimioara. Astfel intr-o locuinta quartz-ul poate fi folosit ca glafuri pentru ferestre, in placarea podelelor, peretilor si trepte sau ca blat de bucatarie, de masa si pentru chiuvetele de baie. Datorita rezistentei si a intretinerii usoare, as prefera intotdeauna quartz-ul pentru podele si blaturile din bucatarie. Daca as fi avut la indemana quartz si as fi stiut despre atributele si calitatile lui cand mi-am luat pentru prima data un apartament as fi investit in acest material minune si as fi iesit mult mai castigat.

Calitatile si proprietatile Quartz-ului

Quartz-ul datorita calitatilor si a usurintei cu care poate fi intretinut este indicat si preferat in magazine, centre comerciale, aeroporturi, statii de metrou, institutii publice sau muzee.

Un interior finisat cu quartz

In concluzie, oricum privim lucrurile, quartz-ul a urcat in topul celor mai bune materiale de renovari si finisari interioare si va fi vedeta amenajarilor interioare in anul 2018. In ceea ce ma priveste, am decis sa schimb podeaua in bucatarie si baie cu quartz, dar si blaturile din bucatarie. Motivele sunt cat se poate de simple, pe podeaua din bucatarie si baie ajunge foarte multa apa, este predispusa la murdarire si necesita intretinere permanenta. Cat priveste blatul de bucatarie sau de pe masa din bucatarie nici nu mai este nevoie ca sa aduci un argument in plus in favoarea quartz-ului. Recomand Sidera the Art of Quartz locul unde gasesti quartz la cele mai bune preturi si in variantele cele mai diverse. Daca inca mai ai dubii acceseaza magazinul online de quartz si cere o mostra.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro