Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum ar trebui sa fie apa minerala plata ideala pentru copii ?

Stim cu totii ca fara apa nu putem trai. In ultimii ani au aparut in presa fel si fel de povesti, unele mai cutremuratoare decat altele, prin care se relata cat de contaminta poate fi apa potabila in unele localitati. Sincer, nici nu ma mira faptul ca ajunge apa contaminata la robinet. In primul rand, datorita decantarilor de substante nocive in panza freatica ce ajung apoi prin conductele de apa in paharele romanilor. Prezenta nitratilor si a altor substante nocive pentru sanatatea oamenilor in panza freatica din cauza pesticidelor si ingrasamintelor chimice utilizate intr-o agricultura scapata de sub control, nu mai mira pe nimeni. La cat sunt de inconstienti si de nepregatiti reprezentantii autoritatilor ajunsi vremelnic in functii de conducere, pe filiera politica sau nepotism, care nu raspund niciodata de nimic, indiferent de deciziile din pixul lor, nici nu ma mira ca apa care ajunge la robinet, numai potabila nu mai este. 

Apa minerala plata pentru sugari si copii mici


Adevarul este ca traim intr-o lume guvernata de bani si de profit, in care sanatatea oamenilor trece pe plan secund. Din pacate, exista semeni de-ai nostri pentru care profitul este mult mai important decat sanatatea celorlalti. In atare conditii, ti-e si frica sa mai consumi apa de la robinet, cu atat mai mult sa o dai copiilor mici. Ca parinte trebuie sa fii precaut si in ceea ce priveste apa plata pe care o dai copiilor. In comert exista apa minerala plata naturala Aquatique, o apa oligominerala imbuteliata la noi in tara. Apa naturala Aquatique isi are izvorul in inima muntilor Carpati la o altitudine de 1.100 de metri, in zona protejata din Parcul Natural Bucegi, rezervatia naturala Abruptul Prahovean. Cu o compozitie echilibrata si o mineralizare redusa de numai 104 mg/l, Aquatique este o apa minerala naturala recomandata pentru consumul frecvent al întregii familii. Aceasta apa minerala plata indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de bebelusi si copii, continutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l.



Ca un plus de recunostere a puritatii si calitatii, in anul 2017, apa oligominerala naturala Aquatique a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, castigatoare la categoria „Apa minerala plata pentru sugari si copii mici”. Topul a fost alcatuit de catre revista Forbes Romania pe baza unui studiu realizat de Institutul D&D Research in perioada iulie – septembrie 2017, pe un esantion reprezentativ pentru spectrul national, care a cuprins aproximativ 1000 de mame.

Apa oligominerala Aquatique


In plus, ca o confirmare a proprietatilor sale benefice pentru bebelusi, in urma efectuarii unui studiu clinic, Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului „Alfred Rusescu” atesta faptul ca apa minerala naturala Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate sugarului. In aceeasi ordine de idei si Societatea Romana de Pediatrie confirma faptul ca apa oligominerala Aquatique poate fi folosita ca atare sau pentru pregatirea hranei bebelusilor si copiilor.

In concluzie, apa oligominerala Aquatique este esentiala in mentinerea unui stil de viata sanatos pentru intreaga familie, in special al sugarilor si al copiilor mici, precum si in cazul regimurilor de slabire.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro