Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Magneti Marelli Checkstar

Datorita evolutiei continue a tehnologiei si in special a dezvoltarii de electronice in lumea auto, tendinta clientilor este sa se bazeze pe un atelier de service care sa apartina de o retea cu raspandire cat mai mare, pentru nevoile curente ale vehiculelor personale.

Magneti Marelli Checkstar


Acesta este motivul pentru care Magneti Marelli After Parts & Services a infiintat o retea de ateliere Checkstar autorizate, care crede ca profesionalismul este caracteristica castigatoare atunci cand efectuezi o activitate de service. Checkstar detine la nivel global, un numar de 4.900 de ateliere oficiale, raspandite pe toate continentele, mai putin Australia.

Magneti Marelli - Checkstar certifica profesionalismul atelierelor sale printr-o serie de elemente de identificare: signalistica foarte atractiva, pentru a transmite o imagine de ordine, curatenie si eficienta mai presus de orice alt service independent. Magneti Marelli are o gama foarte larga de echipamente de diagnosticare si echipamente de service profesionale care includ:
- echipamente de diagnosticare pentru multibrand si intretinerea vehiculelor
- software si date tehnice : ReTis(Vivid) și Autodata
- echipamente pentru sistemul de A/C
- aparate de testat si reparat toate tipurile de injectoare diesel si benzina
- echipamente pentru service roti

Pregatirea tehnica si activitatile de formare profesionala sunt intr-adevar aspecte traditionale ale politicii Magneti Marelli. Activitati de formare tehnica sunt un punct forte al politicii Companiei. In fiecare an, un program de cursuri imbogateste catalogul existent, cu diferite tipuri de cursuri de perfectionare / formare. Datorita noilor programe de formare Magneti Marelli Campus alegeti cursurile care satisfac cel mai bine propriile nevoi de perfectionare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro