Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Un procedeu de amorsare complet automat marca Prasco

Amorsarea este un proces de productie important, care trebuie sa fie indeplinit cu grija. Barele de protectie Prasco sunt amorsate printr-un procedeu complet robotizat, folosind materiale de vopsit pe baza de apa, care au fost omologate de catre marii producatori de automobile.

Robotizare PRASCO

In primul rand, prin procesul de calire superficiala cu flacara, primerul si vopselele folosite, adera perfect la piesele de schimb. Calirea prin flacara se efectueaza intr-un mod specific, printr-un robot programat pentru fiecare forma unica a barelor de protectie, folosindu-se in acest scop o flacara de pana la-600 de grade Celsius. Acest procedeu, pregateste piesele pentru procesul de vopsire ulterioara, prin indepartarea oricarei impuritati.

Barele de protectie, trec apoi la procesul real de amorsare, efectuat exclusiv de catre o combinatie de roboti, programati in mod special sa urmeze forma fiecarei bare de protectie. Primerul folosit respecta toate reglementarile de mediu si nu necesita utilizarea solventilor. In cele din urma, un tunel de vant si o uscare la cuptor, permite amorsei sa se usuce perfect si sa adere la bara de protectie.

Pentru ca fabrica este complet automatizata, robotii garanteaza o distributie egala a grundului, pe intreaga suprafata a fiecarei parti, acest lucru fiind in contrast evident cu rezultatele obtinute prin procese manuale, traditionale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro