Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

MOOG - solutia problemelor de directie si suspensie

Cand vine vorba de solutii de top, MOOG ofera pachetul complet in materie de directie si suspensie. Ingineria de varf MOOG, metalurgia si fabricarea, impreuna cu performanta in rezolvarea problemelor pe termen lung, au castigat increderea tehnicienilor de top si a echipajului NASCAR. Prin gama sa larga de piese de directie si suspensie Problem solver, Asia-Spec si Euro-Spec, MOOG ofera o acoperire cuprinzatoare, care ofera cele mai recente inovatii in aplicatii interne si externe. Indiferent de problema, MOOG ofera rezolvare si solutii precise de inginerie, necesare pentru a restabili cursul firesc al elementelor de directie si pentru manipularea vehiculelor de astazi.

Articulatie universala


Instalarea articulatiei sferice 4X4

Instalarea necorespunzatoare a articulatiei sferice poate cauza probleme de directie si defectiunea prematura a articulatiei sferice. Pe acest tip de axa, superioara si inferioara articulatiile sferice sunt purtatori de sarcina. Pentru a se asigura ca incarcatura este distribuita corespunzator, este utilizat un manson de reglare, in combinatie cu articulatia sferica superioara.

Atentie: utilizarea unor bucse de aliniere aftermarket necorespunzatoare, poate provoca un cuplu ridicat al axului, rezultand in manipularea deficitara si deteriorarea articulatiei sferice superioare. Strangerea necorespunzatoare sau suportul de pe mansonul de ajustare, pot duce la o directie defectuoasa si deviata. Poate aparea de asemenea incarcarea necorespunzatoare a articulatiilor sferice, cauzand astfel defectiunea prematura, comuna a articulatiilor.

Reglarea mansonului in cadrul cuplului


Secventa cuplului:
  • articulatie sferica inferioara
  • manson de ajustare
  • articulatie sferica superioara

Nota: piesa trebuie curatata foarte bine, inainte de a instala mansonul, altfel precizia cuplului va fi afectata. Dupa instalarea articulatiei sferice, verificati efortul de directie. Verificati articulatiile sferice pentru instabilitate. Daca nu depistati o slabire verificati cuplul, de torsiune.

Instalarea incorecta:
  • directie deficitara / uzura prematura
  • instalarea incorecta prezentata anterior, sau nemultumirile privind directia ingreunata pot fi minimizate prin verificarea etanseitatii axului 
  • este foarte importanta pozitionarea cuplului de torsiune pentru o instalare de succes

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro