Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce secrete ascund nativii zodiei Balanță?

Nativii zodiei Balanță, adică cei născuți în perioada 22 septembrie – 23 octombrie, sunt cunoscuți ca fiind carismatici, blânzi și romantici. Evident, așa cum indică și semnul sub care s-au născut, sunt persoane pentru care armonia și echilibrul înseamnă foarte mult, fiind puse chiar mai presus de orice. De altfel, fiind un semn de aer, balanțele sunt minți agere și, cum probabil era de așteptat, sunt persoane foarte raționale, care știu să se descurce cu orice problemă întâmpină.

Una peste alta, stabilitatea lăuntrică a nativilor din Balanță este atât de puternică încât nimic nu le poate zgudui acestora universul. Tocmai de aceea, dacă urmăriți horoscopul zilnic al balanțelor, sau pe cel săptămânal, veți vedea că până și în previziunile astrale există numai proporții juste pentru acești oameni.

Balanta


Cu toate astea, există și câteva lucruri pe care nu le știe foarte multă lume despre cei născuți în zodia Balanță: 

  • Uneori, nevoia de a echilibra balanța îi face pe nativii acestei zodii să se contrazică în comportament, păreri și chiar în ideologie. 
  • Sunt persoane care pe cât de ușor își pun sufletul pe tavă într-o relație de dragoste, pe atât sunt de viclene în cucerirea partenerului și în păstrarea acestuia aproape. 
  • De altfel, de multe ori, balanțele sunt nestatornice în relațiile amoroase, având mulți parteneri și iubind în egală măsură de fiecare dată. 
  • În cele din urmă, însă, când vine vorba despre căsnicie, se dedică total și devin fidele și corecte. 
  • Pentru că, prin excelență, sunt persoane obiective, balanțele își păstrează imparțialitatea în orice situație, reușind, astfel, să rezolve problemele cu corectitudine. 
  • Indiferent ce arată sau demonstrează legat de caracterul lor, au o înclinație și către cealaltă extremă. 
  • Chiar dacă nu întârzie la întâlniri, balanțele nu sunt deloc persoane punctuale. Însă, deoarece conștientizează că au o mare problemă din acest punct de vedere, își dau silința să schimbe acest aspect sau, cel puțin, să facă în așa fel încât să nu fie sesizabil de către ceilalți. 
  • Chiar dacă pare ușor exagerat, uneori nativii acestei zodii sunt considerați vânători de avere, spunându-se despre ei că nu sunt genul de oameni care să accepte să trăiască nici măcar la un nivel mediu, din punct de vedere financiar. Astfel, se spune că au pretenții destul de ridicate, legate de bani, din partea partenerului. 
  • Balanța, cel puțin femeia balanță, este considerată extrem de capricioasă, dar se spune că aceasta este o trăsătură pe care nu ar arăta-o oricui, așadar cel care o descoperă înseamnă că este destul de apropiat încât să-i afle acest secret. 
  • Un alt secret al acestei zodii este că ar fi mai predispusă, decât altele, la apelarea la bisturiu pentru remodelarea și înfrumusețarea corpului. Așadar, se pare că esteticienii ar avea mai multe paciente din zodia Balanță. 
  • Adoră excesele, în special când vine vorba despre cumpărături, deși oricine ar putea băga mâna în foc că este o persoană echilibrată și atunci când vine de acest capitol. 
  • Există și situații în care balanțele pot fi destabilizate, și anume atunci când sunt forțate de împrejurări să ia decizii rapid. Ei bine, la acest capitol nu te prea poți baza pe ele. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro