Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Mysterium

Intotdeauna i-am invidiat, la propriu, pe locuitorii paradisurilor tropicale. Oameni care au invatat sa iubeasca viata si natura, dar si sa traiasca intr-o comuniune perfecta cu natura. La acesti oameni rar vezi alt sentiment intiparit pe chip in afara de bucurie si fericire. Imi este greu ca sa-mi imaginez cum ar putea ei functiona intr-o societate ca cea romaneasca, in care stresul cotidian, viteza si concurenta acerba, stau la baza si guverneaza fiecare viata. Stau de multe ori si ma intreb, oare ce anume consuma romanii sau ce fac de reusesc ca sa treaca cu bine de fiecare zi stresanta care te stoarce de energie?
Mysterium un cuplaj marca Jidvei


Nu stiu altii cum sunt, dar, eu de fiecare data cand trebuie sa fac fata unei zile stresante sau trebuie sa ma recuperez dupa o zi stresanta, apelez la Mysterium, o licoare fermecata care face intotdeauna minuni. Totodata Mysterium este un vin exclusivist din colectia Cramelor Jidvei. Am apreciat intotdeauna oamenii creativi care inventeaza si realizeaza lucruri noi. Oameni care nu raman ancorati in trecut si conservatorism. Astfel fiecare sortiment de vin nou produs la Jidvei este rodul muncii unor oameni inovativi care pun pasiune in tot ceea ce fac. Mysterium te poarta intr-un labirint de arome si note ce par cunoscute, familiare, dar care nu se lasa usor descifrate. Fiecare dintre cuplajele Mysterium mosteneste din calitatile soiurilor folosite, iar armonia imbinarii acestora da si mai mult farmec tainei acestor vinuri. Labirintul de arome intriga iubitorii de vin si ii indeamna sa isi foloseasca simturile pentru a descoperi mai mult cu fiecare degustare.

Vita-de-vie


Trebuie mentionat faptul ca, grupul Jidvei este cel mai mare producator de vin din Romania detinand cea mai mare plantatie de vita-de-vie din Romania si probabil din Europa, ca proprietar unic in suprafata de 2500 ha. Compania Jidvei dispune de patru crame cu o capacitate de stocare de peste 328.000 de hectolitri, dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Blaj, Balcaciu si Tauni. Construita in anul 1974, Crama Jidvei este cea mai mare dintre cele patru, avand o capacitate de stocare de 21.5 milioane de litri. Crama Blaj (1989) gazduieste vinoteca in care se regasesc cele mai vechi vinuri din gama Castel, iar Crama Balcaciu (1958) vinurile spumante si distilatele de vin. Crama Tauni (2014) este cea mai mare crama gravitationala din Europa si singura din Romania de acest tip.



Dintre toate cupajele gamei Mysterium il ador pe cel dintre Pinot Noir, Chardonnay si Feteasca Alba. Acest cupaj raspandeste delicat arome de flori de salcam, dar si note de mar verde, piersica si caisa. Un vin rotund, fermecator si catifelat, care emana fragilitate, dar cucereste de la prima intalnire. Asa am fost si eu cucerit tocmai de la prima intalnire. Fara sa-mi dau seama acesta a devenit aliatul si prietenul meu de nadejde care ma ajuta sa trec peste cele mai grele si stresante zile. Nimic nu ma relaxeaza mai bine ca un pahar de Mysterium cu al sau gust inconfundabil, condimentat, delicat, armonios si elegant. O aroma distinsa care iti incanta de fiecare data papilele gustative si merita toti banii. 

In concluzie, recomand noile game exclusiviste de vinuri Mysterium si Owner’s Choice, ale brandului Jidvei, premiate pe plan national si international. In plus, Grupul Jidvei a lansat magazinul online http://shop.jidvei.ro, de unde se pot comanda toate vinurile din colectiile exclusiviste Mysterium si Owner’s Choice. 





surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro