Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Companie cu istorie

STC este o companie cu o istorie lunga in care activeaza o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul pieselor de schimb auto. STC este specializata in piese de schimb din cauciuc, metal, cauciuc-metal si plastic. Compania detine o pozitie stabila pe piata pieselor de schimb europene, in special in Spania, Portugalia si Italia, unde indeplineste o activitate importanta in exportul de piese de schimb.

Depozitul STC este situat in Barcelona, in zona Sabadell, intr-o locatie strategica pentru logistica si transport. STC dispune de un catalog de cabluri de ambreiaj, frana, acceleratie, si altele, care ii permit sa ofere mai mult de 8.000 de referinte, care acopera 90% din parcul auto din Europa si Asia.

Catalogul STC


Principiul de baza al STC este calitatea. Clientii STC pot conta intotdeauna pe acest lucru. Compania este in continua actualizare din punctul de vedere al inovarii tehnologice si acorda o mare atentie la toate etapele de productie, pentru a oferi clientilor sai, cea mai mare incredere.

Toate produsele sunt certificate in conformitate cu directivele Comunitatilor Europene, compania se angajeaza sa distribuie produse originale, sau echivalentele acestora. Astfel, STC se angajeaza sa contribuie la dezvoltarea pietei pieselor de schimb auto, contribuind in termeni de “calitate”, pentru a satisface nevoile clientului.

Catalogul STC are o structura de directoare care asigura identificarea corecta a oricarui element. Fiecare element este specificat in schema si poate fi usor de identificat, datorita unui indice corespunzator.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro