Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Borsec, cel mai puternic brand romanesc !

Borsec, fara egal si fara rival, ramane in continuare regina apelor minerale din Romania. De curand, Borsec a fost declarat cel mai puternic brand romanesc potrivit „Top100”, lansat de Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. BrandRo, topul „100 cele mai puternice branduri romanesti”, aflat la cea de a opta editie, masoara “puterea” marcilor romanesti din perspectiva investitiei de incredere si afectivitate care le este acordata de catre consumatori, fara a lua in calcul indici financiari si comerciali. Performanta marcilor romanesti este masurata in baza a trei indicatori: importanta marcii, gradul de utilizare si notorietatea ei. Apa minerala Borsec isi are originea in izvoarele minerale din depresiunea Borsec din judetul Harghita. Borsec este un brand 100% romanesc fondat inca din anul 1806 si are in spate o istorie de peste 210 ani, iar izvoarele sale au calitati curative si terapeutice.

Gama de produse Borsec in prezent


In ceea ce ma priveste, am facut cunostinta cu apa minerala Borsec inca din frageda copilarie. Sticlele de 1 litru de apa minerala Borsec erau nelipsite din camara sau frigider si aveau locul lor bine stabilit. Nu exista eveniment, sarbatoare sau aniversare fara apa minerala Borsec pe masa. Efectiv, spritul nu putea fi baut fara Borsec. Cred ca am avut perioade in care am baut numai apa minerala Borsec, mai ales atunci cand mai aparea cate un zvon pe piata cum ca apa potabila din retea este contaminata cu diferite „chestii” infricosatoare. Dupa ce a aparut in sortiment si apa minerala plata Borsec nu mai aveai nevoie de ce sa mai consumi apa potabila de la robinet. Astazi, pot spune cu mana pe inima ca am un parteneriat de neinlocuit cu apa minerala Borsec, un parteneriat foarte sanatos si revigorant pentru mine. 

Evolutia apei minerale Borsec


Am avut norocul si dorinta de a vizita Statiunea Balneoclimaterica Borsec de mai multe ori. Un loc minunat cu care natura a fost foarte darnica. Un loc de o frumusete neasemuita inconjurat de paduri seculare. In statiune se afla in jur de 15 izvoare de apa minerala naturala. Grupul izvoarelor este legat de bazinul pliocen al Borsecului. Depozitele acestui bazin cuprind in fundament roci cristaline epizonale peste care se dispun petice de roci sedimentare (calcare dolomitice, triasice), acoperite de depozite de conglomerate si gresii, argile si marne argiloase. Prin urmare, apele din rocile cristaline au posibilitatea sa circule, sa se acumuleze si sa se mineralizeze, trecand prin fisurile rocilor cristaline masive de Rebra, ori pe suprafete de contact litologic. 



Mineralizarea acestor tipuri de ape depinde de activitatea dinamica a apelor. Prezenta dioxidului de carbon, hotaratoare in mentinerea echilibrului chimic intre compusii bicarbonatilor de calciu, magneziu, sodiu, este legata de aureola mofetica a lantului muntos Harghita-Calimani. Chiar daca apele minerale naturale din izvoarele Borsecului sunt cu o concentratie carbo-gazoasa mai slaba, ele sunt ape bicarbonatate, calcice, magneziene, sodice, hipotone, neferuginoase, respectiv cu un continut foarte scazut de fier. Fiecare izvor de apa minerala are un gust si un miros specific al sau. Buchetul de caracteristici si proprietati curative, pozitioneaza apa minerala Borsec ca fiind una dintre cele mai bune ape minerale naturale din lume, fiind recunoscuta la nivel mondial drept „Regina apelor minerale”, colectionara de inimi si titluri.

Regina apelor minerale


In concluzie, apa minerala naturala Borsec este ca o sarbatoare a tineretii perpetue, a sanatatii, vitalitatii si energiei nestavilite ce poate sa te incarce de energie benefica, generand un dinamism debordant. Imi place mai mult apa minerala carbogazoasa Borsec. Pot spune cu mana pe inima ca o iubesc la propriu si nici nu mi-as putea imagina viata fara Borsec





surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro