Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Care este locul preferat in care te conectezi cu natura ?

Raspunsul la intrebarea: „Care este locul preferat in care te conectezi cu natura ?”, din punctul meu de vedere, este cat se poate de simplu. Nu am un loc anume in care sa ma refugiez, ci poate fi orice loc din natura care intruneste cateva aspecte de care tin intotdeauna cont. In general, locul pe care-l aleg este o padure cu arbori seculari, cat mai departe de civilizatie, prin care curge un firicel de apa, ce face din loc in loc cate o poienita in marea de coronament verde. Un loc ca de basm, in care vietuitoarele padurii se simt acasa. Un loc mirific in care linistea este profunda, o liniste care-i perturbata doar de fosnetul frunzelor la cate o adiere de vant sau de zumzetul insectelor, de trilul multicolor al pasarilor sau doar de murmurul monoton al firicelului de apa ce strabate padurea. Intr-un astfel de loc as putea sa ma relaxez pana la punctul in care as putea sa ma conectez cu natura. 

Locul preferat in care te conectezi cu natura


Din pacate aceste locuri de basm dispar pe zi ce trece sub fierastraiele taietorilor de lemne, ce taie padurea fara discernamant sub nasul autoritatilor indiferente si mult prea corupte pentru a aplica legea si a stopa genocidul plamanului verde. Totusi, cand te apuca dorul sau vrei sa te conectezi cu natura iti iei la tine strictul necesar pentru o scurta drumetie si hamacul, apoi, o iei usor spre padure, cauti acele poteci batute doar de catre animalele salbatice care te vor duce, cu siguranta, catre un loc secret, in care te opresti fermecat de aerul curat pe care-l inspiri cu nesat si de privelistea superba din fata ochilor. Un loc in care elementele primordiale: apa, aerul, pamantul si focul, se intrepatrund si se impletesc intr-un dans sublim, un loc in care natura iti ofera toata splendoarea si linistea sufleteasca de care ai nevoie. 

Campania Plantam Aer


Canicula din ultimele zile, cu temperaturi extreme de peste 40℃ la umbra, ne-au adus in pragul nebuniei intre zidurile de beton supra-incalzite ce te sufoca la propriu. In zilele caniculare tanjim dupa racoarea padurii si umbra arborilor seculari. Tanjim dupa natura si incercam sa ne intoarcem la origini, sa fugim cat mai mult si mai departe de betoanele oraselor, devenite adevarate cuptoare supra-incinse de caldura soarelui dogoritor. Ca sa supravietuiesti in aceste conditii cu temperaturi sahariene ai nevoie urgenta de un aparat de aer conditionat performant. Un aparat AC Daikin ce sa-ti imbunatateasca calitatea aerului din interiorul locuintei si sa-ti asigure o atmosfera confortabila si racoroasa.

Plantam Aer


In pus, cei de la Daikin au lansat o campanie intitulata sugestiv „Plantam Aer”. O campanie inedita prin care se obliga ca pentru fiecare aparat de aer conditionat vandut in timpul campaniei sa planteze cate un copac. Campania „Plantam Aer” se desfasoara in perioada 5 iunie – 15 septembrie 2017, iar obiectivul ei este plantarea a peste 10.000 copaci in 15 judete din Romania. Mai multe informatii referitoare la campanie si sfaturi eco-friendly, se gasesc pe situl dedicat campaniei. In plus, clientii Daikin se pot inregistra, daca doresc, ca voluntari sa participe la ziua nationala de impadurire, din 18 noiembrie.

In concluzie, in zilele caniculare poti face fata cu brio temperaturilor ridicate daca te refugiezi in natura, in locul tau secret, sau daca poti achizitiona un aparat de aer conditionat Daikin. Nu uita sa te inscrii si sa participi activ in campania „Plantam Aer”.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro