Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Abordare inovatoare in stil traditional

Ritmul tot mai rapid de dezvoltare tehnica in modelele de vehicule, aduce o schimbare constanta, nu doar in diversitatea de piese individuale, ci de asemenea, in intreaga piata auto. Calitatea este singurul lucru care persista pe termen lung. Inovatia este urmatoarea. De 90 de ani, Ruville urmareste aceste aspiratii, stabilindu-si o reputatie de specialist de renume si pionier pe piata pieselor de schimb auto, la nivel mondial.

Standardele de inovare si de inalta calitate au fost martorii evolutiei Ruville, de la un partener de retail flexibil, la un furnizor de servicii proactive de nivel OEM. Impreuna cu kiturile de reparatii inteligente, astazi, Ruville, iese in evidenta mai presus de toate, pentru solutiile eficiente si know-how-ul remarcabil. ”Desi suntem precisi, punem mereu accent pe imaginea de ansamblu”. Ca specialist in sistemele pentru motor si sasiu, Ruville gandeste nu numai produse, ci si solutii. Scopul a fost si este, acela de a face viata si munca de zi cu zi, cat mai usoara posibil, pentru partenerii nostri din sectorul comertului cu amanuntul si service-uri. Cei care opteaza pentru Ruville, aleg nu numai piese de schimb de prima clasa, dar si solutii eficiente dintr-o singura sursa.

Intotdeauna cu o idee mai in fata. Intotdeauna cu o solutie inainte. Cea mai buna manevrabilitate este justificata de structurile conventionale suport punte fata, cum ar fi bratul de ghidaj sau osia. Acestea ghideaza roata fara a sustine greutatea vehiculului. Bratele de comanda prin ghidaj sunt supuse la progrese tehnice extinse, cu utilizare tot mai frecventa in sasiurile moderne, pentru a permite un confort sporit la conducere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro