Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Doneaza si tu o poveste #farafrica

Cel mai greu si dificil lucru pe Pamant este insasi viata. Chiar daca, la prima vedere, scopul vietii noastre este destul de simplu, de a trece peste toate obstacolele la care viata ne supune pentru a ajunge, in final, ca sa putem lasa o mostenire utila generatiilor viitoare. Viata este cel mai complex lucru in care suntem implicati si participam in mod obligatoriu. Fiecare dintre noi pornim in viata cu un set de avantaje si dezavantaje, fiind nevoiti sa jonglam cu ele in functie de situatie si provocare. La o prima vedere, viata, parca este proiectata pentru a te acoperi cu un flux continuu de probleme dificile si neprevazute. Daca analizam la rece, tocmai problemele sunt acelea care ne tin ocupati si dau vietii noastre un sens. Ca trecatori prin viata, ne pregatim si ne petrecem cel mai mult timp cu acele probleme pe care incercam sa le anticipam. Din pacate, cele mai grele probleme pe care le intampinam in viata sunt cele neprevazute. Tocmai aceasta avalansa de probleme neasteptate iti induc sentimentul ca nu poti avea control asupra propriei vieti. Desi, pare surprinzator, scopul vietii nu este acela de a putea controla ceea ce se intampla cu tine, ci de a avea control si discernamant asupra deciziilor si alegerilor pe care le faci in viata.

Doneaza o poveste
Fiecare dintre noi reactioneaza in fata problemelor, fie cu solutii, fie cu lipsa oricarei reactii sau fug de probleme. Solutiile sunt actiuni si preocupari care pot rezolva problema impiedicand-o sa continue sau sa mai apara din nou in viitor. Restul actiunilor nu fac altceva decat sa acopere sau sa te indeparteze, pentru moment, de problema, in mod inconstient. Astfel te vei distrage si izola in diferite activitati, pretinzand ca si cum problema n-ar fi prezenta. In functie de ce alegem, solutii sau distrageri, acestea devin obiceiuri, inconstiente si automate.

#farafrica
De exemplu, atunci cand avem o problema, o solutie ar fi ca sa ne confruntam cu problema si sa-i gasim o rezolvare, in loc sa ne sustragem si sa ne implicam in activitati care sa ne distraga atentia de la problema, precum ar fi alcoolul. Solutia este cat se poate de simpla, singura modalitate de a vindeca cele mai intunecate parti ale noastre este sa le scoatem la lumina. Fiecare obstacol sau problema cu care ne confruntam in viata trebuie rezolvata si depasita fara frica. Despre acest gen de atitudine vorbesc cei de la Dr. Oetker. Astfel ei au lansat situl PrajituriFaraFrica unde si-au propus sa adune cele mai multe povesti de succes ale celor care au reusit sa depaseasca cu bine cele mai grele momente ale vietii lor. In plus, cei de la Dr. Oetker vor dona cate un euro catre SOS Satele Copiilor pentru fiecare poveste inscrisa in platforma. Donatia va merge catre divizia Mama SOS, care ofera copiilor vulnerabili, ce au pierdut sprijinul familiei biologice, o a doua sansa de a creste alaturi de o familie iubitoare.

In concluzie, important este sa gasesti solutii tuturor problemelor ce-ti apar in viata. Daca iti aduci aminte de o solutie inedita pe care ai gasit-o in rezolvarea unei probleme si iti place campania PrajituriFaraFrica, inscrie-ti si tu povestea #farafrica pe situl dedicat campaniei, contribuind la donatia pe care o vor face cei de la Dr. Oetker. 


surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro