Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vezi bine !

Xenon-Light - o vizibilitate mai bună pe timp de noapte 

In 1991, Automotive Lighting a fost primul care a introdus Lumini-Xenon pe piata. Intre timp a devenit o priveliste comuna pe strazi. In comparatie cu farurile cu halogen conventionale, Xenon-System asigura 200% mai multa lumina - atat in fata drumului cat si pe acostament, care sunt mai eficient si mai puternic iluminate. Lumina pe drum in timpul noptii este similara cu cea pe timp de zi si astfel este adaptata la conditiile de vedere naturale ale ochiului. Ca rezultat, sofatul devine mai relaxant si mai sigur cu Xenon-Light aplicatii cu fascicul de lumina scurt si lung. 

Intre timp Xenon-Light este folosit in ambele aplicatii, faza scurta si faza lunga 

Aceste sisteme sunt produse standard, ca sistemele de proiectie xenon sau sisteme de reflectie Xenon. Sistemele folosesc fie un control electromagnetic pentru a muta un scut care comuta intre faza scurta si faza lunga (principiul de sisteme de proiectie), sau o mica miscare a lampii cu descarcare de gaz in reflector, pentru a produce trecerea la faza lunga (principiul sau sistemul de reflectie). 

Sistemele xenon ofera mai mult
 
Cu scopul de a evita ca alti utilizatori ai drumului sa fie orbiti, un sistem automat de nivelare este integrat ca standard in farurile cu Xenon. Acest sistem regleaza permanent farurile la diferitele situatii de sarcina. Sistemele adaptive de iluminare combina avantajele Xenon-lumina cu evolutiile moderne pentru o iluminare optima a drumului in orice situatie de condus. Aceste evolutii includ curbe de lumina statice si dinamice si in perspectiva lumina pentru oras si pentru autostrada. Sistemele de spalat farurile Xenon, sunt cerute de lege. Acestea asigura ca lentilele sunt curate si distribuie in mod constant lumina buna. 

Xenon-Light - economisirea energiei 

Sistemele xenon ofera 200% mai multa lumina decat farurile cu halogen conventionale, au nevoie de aproximativ o treime mai putina putere si dureaza mai mult - aproape intreaga viata a vehiculului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro