Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O campanie altfel – „Multumesc Parintilor”

De cand venim pe lume si pana se duc ei, parantii nostri sunt mereu aproape de noi. Noi crestem, evoluam si ne raportam la ei. Indiferent ce facem si cum facem, ei sunt mereu alaturi de noi si ne supravegheaza. Parintii investesc in noi, ne ajuta si ne sustin ca sa devenim oameni maturi, responsabili, educati si bine crescuti. Toate acestea se intampla doar in teorie, pentru ca, in practica si in viata de zi cu zi, toti facem greseli. Unii dintre noi nu stim sau n-am invatat cum sa fim parinti. Totusi, cu bune si cu rele, in viata oricarui copil si a oricarui parinte au existat si exista momente bune, clipe de bucurie si fericire pentru care, noi, in calitate de copii, merita sa spunem un simplu „Multumesc Parintilor”.

"Multumesc Parintilor !"
Daca stau bine si ma gandesc, pana acum, nu prea am auzit de vreo campanie in care parintii sa ocupe prim-planul si copiii sa-si arate recunostinta fata de ei. Provident este prima institutie financiara ce invita oamenii sa participe la o campanie iedita, intitulata „Multumesc Parintilor” prin care sa isi arate recunostinta fata de parinti. Campania iti ofera un context prin care poti sa le scrii scrisori de multumire parintilor, ce pot fi recompensate cu trei premii a cate 500 de lei fiecare, oferite prin tragere la sorti. Ca sa participi la campanie, tot ce trebuie sa faci, este sa trimiti mesajul tau de multumire pe pagina dedicata campaniei, „Multumesc Parintilor”, si cei de la Provident il vor posta pe pagina de Facebook dedicata campaniei. 

Conditiile tehnice necesare pentru a participa in campanie sunt cat se poate de simple. Mesajele cu care participi in campanie trebuie sa contina cateva informatii despre tine: nume, prenume, localitate si numar de telefon. Mesajele cu care poti participa in campanie pot fi: videoclipuri, nu mai lungi de 30 de secunde, mesaje text sau fotografii impreuna cu parintii, insotite de mesaje text, pe care le poti posta pe contul perosnal de facebook impreuna cu tag spre pagina campaniei si hastagul #multumescparintilor. Mesajele de multumire postate pe contul personal de Facebook trebuie trimise si catre pagina dedicata campaniei. Odata cu transmiterea mesajului, te inscrii automat in tragerea la sorti care va avea loc in 20 aprilie 2017. 

In concluzie, cred ca merita efortul ca sa-ti exprimi recunostinta fata de parinti si sa participi la campanie. In plus, Provident este prima institutie financiara care a implementat in Romania imprumutul la domiciliu. Atu-urile celor de la Provident sunt: rapiditatea in acordarea creditelor, transparenta in prezentarea tuturor costurilor si, nu in ultimul rand, corectitudine in respectarea angajamentelor.


surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro