Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ansambluri butuc

Cand vine vorba de un total de solutii, componentele de directie si suspensie MOOG sunt alegerea profesionistilor. Ingineria de varf, metalurgia si fabricarea, performanta de lunga durata a produselor MOOG au castigat increderea tehnicienilor de zeci de ani. Ansamblul butuc MOOG este cel mai recent produs de incredere din acest brand. MOOG ofera acoperire pentru aproape toate aplicatiile, punand in aplicare viziunea companiei, de a lucra pentru o gama larga de vehicule.

Dispozitiv de etanșare superior - cel mai bun sigiliul de pe piata, elimina scurgerile si contaminarea.

Cale de rulare integrala - ofera curatare adecvata intre bile si suprafetele lagarului de rulare.

Proiectarea rulment aprobata OEM - nici o re-ungere nu este necesara pentru aceasta fixare nemetalica, permitand o rulare mai usoara.

Senzor ABS OEM - cel mai bun semnal ABS datorita cablurilor de conexiune din polimer si cupru, care imbunatatesc conductivitatea.

Exclusiv – design al sigiliului -designul sigiliului premium asigura excluderea contaminarii 100%, protejand viata rulmentului si performanta ABS.

Precizia componentelor potrivite - rigurozitatea proceselor de fabricatie asigura potrivirea exacta a cailor de rulare si a elementelor de rulare, pentru a asigura in mod constant performante superioare si pentru a minimiza zgomotul si vibratiile.

Calitatea post-asamblare si testare - inspectie 100%. Functie ABS si functionare silentioasa.

Proiectat pentru sisteme fara sudura - ansamblurile de butuci MOOG sunt concepute pentru a maximiza performanta componentelor conexe din ABS, franare si sisteme de directie.


2 comentarii:

  1. Si eu am schimbat rulmentii de la masina cu unii MOOG si sunt foarte multmit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt buni rulmentii moog si au un raport calitate/pret corect.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro