Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Singura dizabilitate in viata este atitudinea gresita !

Intr-adevar singura dizabilitate in viata este atitudinea gresita. Nici eu nu sunt perfect, nu am pretentii de a fi cel mai bun sau ideal, fac greseli tot timpul, pe unele le regret, din altele invat, dar sunt perfect sanatos fizic si nu sufar de nici o dizabilitate. Desi imi place sa afirm sus si tare ca imi place sportul si miscarea, ma mobilizez mai greu. Sunt de fapt o persoana lenesa si comoda. Acum ca sunt in plina desfasurare Jocurile Olimpice de la Rio urmaresc cu sufletul la gura prestatia reprezentantilor tricolori. Ma revolt si ma consum la fiecare ratare si ma bucur la fiecare reusita a sportivilor romani. Nu stiu ce se intampla in sufletul lor si ce inseamna sa ratezi sau sa castigi o medalie, n-am participat niciodata la o competitie de anvergura mondiala ca sa experimentez live trairile si emotiile unei olimpiade. Acum nu mai pot schimba nimic si ma multumesc cu postura de suporter si sustinator al sportivilor romani, indiferent de rezultate raman alaturi de ei si ii sustin, chiar daca uneori nu am o atitudine potrivita.

Sustin Adevaratii Invingatori

Un eveniment mai putin mediatizat sunt Jocurile Paralimpice de la Rio ce se desfasoara intre 7-18 septembrie si la care Romania este reprezentata de 11 sportivi. Cel mai mare numar de sportivi paralimpici pe care i-a avut delegatia Romaniei pana in prezent. Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca nu am fost la fel de interesat de Jocurile Paralimpice si nu am urmarit intrecerile sportive paralimpice cu aceeasi inflacarare si emotie ca Olimpiada prorpiu-zisa din motive lesne de inteles, efectiv m-am lasat sedus, in totalitate, de publicitatea si promovarea jocurilor olimpice. Poate si de data aceasta as fi procedat la fel daca nu aflam de campania „Sustinem adevaratii invingatori”, o campanie de suflet care m-a inmuiat la propriu. Nu poti ramane indiferent la o campanie de suflet prin care se doreste constientizarea importantei sustinerii sportivilor paralimpici. 


Campania este sustinuta de producatorul de lactate Olympus. Pentru a doua oara consecutiv Olympus sustine echipa paralimpica a Romaniei la Jocurile Paralimpice. Pe langa expunerea oferita sportivilor cu dizabilitati ce sa le ofere o notorietate comparabila cu cea a sportivilor fara dizabilitati, Olympus in perioada iulie-septembrie directioneaza catre Comitetul National Paralimpic cate 50 de bani pentru fiecare sticla promotionala de lapte de consum cumparata.

In concluzie, sustin sportivii paralimpici romani pentru a-i ajuta sa-si autodepaseasca limitele si sa reprezinte cu succes Romania la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. Mesajul meu pentru sportivii paralimpici romani este sa fie motivati si sa aiba incredere in abilitatilor lor. O sa-i urmaresc cu interes si ii voi sustine de acasa cu emotie. Imi propun sa nu am o atitudine gresita vis-a-vis de sportivii cu dizabilitati. Hai Romania!


Un comentariu:

  1. ASA TE VREAU DOMNULE IULIU- ROMAN SADEA, CARE MAI SCRIE SI FRUMOS DESPRE ROMANI SI MAI ALES DESPRE VITREGITII SOARTEI.AM AFLAT MULTE DESPRE DUMNEATA,TI-AI SCHIMBAT SI FOTOGRAFIA DE PROFIL,UNDE,SINCER ARATI MAI BINE ,CU TOATE CA ,TE UITI CAM SMECHERESTE PESTE UMAR LA NOI INTERNAUTII. BINEINTELES CA NU E FOTOGRAFIA DUMNEATA,A CELUI CARE PUBLICI DIVERSE ARTICOLE,UNELE DE-A DREPTUL SOCANTE,IN AFARA LEGII.SCRIE IN CONTINUARE, CA SCRII BINE,CACI IULIU ESTE NUME ROMANESC PROVENIT DIN LATINA, CA SA NU POATA FI TRADUS IN UNGURESTE. DA HAI ROMANIA, LA FOTBAL SPRE CAMPIONATUL MONDIAL DIN RUSSIA,PRIETENA DE MILENII A UNGARIEI. NOROCUL NOSTRU AL ROMANILOR E CA NOI I-AM GONIT PE RUSI DE MULT DIN TARA SI AU VENIT AMERICANII CARE,TREBUIE SA RECUNOSTI ,CA SUNT MAI PUTERNICI CA RUSII LUI PUTIN,CARE ARE AGENTI INFILTRATI IN BUDAPESTA,UNDE SE VORBESTE MAI MULT RUSESTE DECAT UNGURESTE. HAI S-AUZIM DE BINE,HAI ROMANIA LA FOTBALUL MONDIAL, CA SI NEMTII SUNT CU NOI !!!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro